Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

A világ nevezetes csodái - ismeretterjesztő kártyák

customcontent5

Webáruházunk a vészhelyzet ideje alatt is folyamatosan üzemel!
10.000 Ft felett a szállítási díj csak 490 Ft

HÚSVÉTRA ODAÉR! ADD LE RENDELÉSED 2020. ÁPRILIS 6-ÁN ÉJFÉLIG ÉS BIZTOSAN MEGÉRKEZIK HÚSVÉTIG!

telefon: + 36 30 297 3880

skype: curiocity_hu

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. A bemutatótermi személyes átvétellel és a vészhelyzethez kapcsolódó többi intézkedésünkről itt olvashatsz >>>.

 

Ár:
2.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 60
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. április 07.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Ismerd meg a világ nevezetes csodát!

Természeti csodák, vízesések, tornyok, városi kapuk, a föld rejtélyei ... biztosan ismersz néhányat. De, mégis mennyit tudsz róluk? Fedezd fel ezeket a nevezetességeket kártyáról kártyára! A Géniusz kvartett sorozat 'A világ nevezetes csodái' tagja szórakoztató társasjáték, mely tényleges és alapvető ismereteket ad az egész családnak, úgy, hogy felkelti a tudásvágyat és a tanulást élvezetes időtöltéssé varázsolja. Részletkért gördíts lejjebb!

Ismerkedj meg vele közelebbről!


 

A játék lényege, hogy egy adott típusú kártyából összegyűjtsük a négy darabot ill. a legtöbb 4-es sorozat összegyűjtése. A játék menete egyszerű: a játékosok egymástól kérik ki, majd gyűjtik be az adott típusú kártyákat. A kártyákon adott országról alapvető információk és érdekességek is szerepelnek. A játék arra is alkalmas, hogy felébressze a kiváncsiságot a gyerkőcben, pl. Nem elégszik meg a kártyán lévő információkkal, hanem utánanéz részletesebben is adott nevezetességnek, és így szépen rengeteg információt és tudást gyűjthet be észrevétlenül.

 

Termékinformációk:

 

A játék tartalma: 41 kártya
  Játékosszám: 2-6
Játékidő: 10-20 perc
6 éves kortól
Gyártó: the purple cow

  

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu