Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Animouv - Taktikai játék

customcontent5

Webáruházunk a vészhelyzet ideje alatt is folyamatosan üzemel!
10.000 Ft felett a szállítási díj csak 490 Ft

HÚSVÉTRA MEGKAPHATOM? 2020. ÁPRILIS 9-ÉN DÉLIG LEADOTT RENDELÉSED ÁPRILIS 9-ÉN DU. 3 ÓRÁIG SZEMÉLYESEN ÁTVEHETED BEMUTATÓTERMÜNKBEN (BUDAPEST 1114 KANIZSAI UTCA 14.). bővebben >>>

telefon: + 36 30 297 3880

skype: curiocity_hu

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. A bemutatótermi személyes átvétellel és a vészhelyzethez kapcsolódó többi intézkedésünkről itt olvashatsz >>>.

 

Ár:
5.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 104
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. április 15.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Taktikázz jól és gyűjts minél több állatkát!

A játéktáblára véletlenszerűen kerülnek felhelyezésre az állatok. Kezdésnek minden játékos két kártyát kap, rajta 3-3 állattal. A cél: az adott kártyán lévő állatokat egymás mellé mozgatni a játéktáblán és megnyerni az adott kártyalapot. A játék végéig pedig minél több kártyalapot.

A játékszabályok nagyon egyszerűek: a soron lévő játékos egy állatkorongot mozgathat. Vagy egyet lép, vagy egy-egy korongot átugrik. A kártyán lévő 3 állat lehet vizszintesen, függőlegesen vagy átlóban is egymás mellett.

Az állatkorongok és a kártyalapok sokasága és véletlenszerűsége rengeteg és megunhatatlan játéklehetőséget rejt. Nagycsoportos kortól ajánljuk.

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu