Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

40.790 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Artie 3000 rajzoló, programozható robot

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 816
Várható szállítási díj: Ingyenes

Programozás művészi szinten? Itt az Artie 3000 programozható rajzoló robot!

Tanuld meg a programozás alapjait, fejleszd tudásod és légy kreatív. Artie 3000 programozható rajzoló robottal minden előképzettség nélkül, az alapoktól kezdheted elsajátítani a programozás alapjait, miközben a kreativitásod is fejlődik, mivel a robot nem csak egyszerűen közlekedik az utasításaid alapján, hanem rajzolni is tud. Ha már jártasságot szereztél, egyre összetettebb feladatokat, egyre bonyolultabb alakzatokat programozhatsz vele, sőt megtanulhatod és gyakorolhatod a különféle programnyelvek, mint a Python vagy a Java Script használatát.

Ne aggódj, ha te magad nem vagy járatos a programozás terén. A mellékelt útmutatók, tippek és programozási ötletek segítenek, hogy lépésről lépésre sajátítsa el gyermeked a programozás alapjait és te is nyugodtan játszhatsz vele. Az amerikai Mensa Kids ajánlásával, többszörösen díjnyertes játék.

Görgess lejjebb, olvasd el a részleteket és nézd meg a videót!

40.790 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Még, hogy a programozás csak "kockáknak" való? Felejtsd el, amit eddig a programozásról gondoltál, engedd szabadjára fantáziád és ismerkedj meg Artie3000-rel, a rajzoló robottal.

Artie-t nem csak egyszerűen irányítani tudod, hanem alkothatsz is vele. Minél ügyesebb és tapasztaltabb vagy, annál összetettebb alkotásokat készíthetsz vele, miközben elsajátíthatod a programozás alapjait, és próbára teheted programozói tudásod különböző programnyelvekben.

Mielőtt azonban bármit mondanánk Artie-ról, nézd meg az elragadó videót, mi mindenre képes.

Ki és hogyan játszhat Artie3000-rel?

Artie-val 7 éves kortól bárki játszhat és bárki könnyedén elsajátíthatja a programozásához szükséges alapokat, de nagyobb gyerekek és a programozásban már jártasak is rengeteg kihívásra lelnek benne.

Artie3000-t számítógépről és tabletről egyaránt programozhatod. Saját WiFi hálózaton keresztül kapcsolódik eszközödhöz, és saját felhasználói felületen keresztül vezérelheted, programozhatod.

Programozásának legegyszerűbb módja, ha a készletben található útmutatót követve, Artie saját kezelőfelületén programozod be a 3 alapleckét, mellyel Artie egyszerű alakzatokat rajzol a papírra. Ezeket az alapokat minden előzetes programozói tudás nélkül s könnyedén elsajátíthatod, ahogyan lépésről lépésre tanulhatod és kísérletezheted ki a bonyolultabb problémák megoldását. Ha összetettebb feladatokat szeretnél Artie-ra bízni, sokak számára ismerős grafikus programnyelvhez, a Scratch-hez hasonló SNAP! ill. Blockly felületeken programozhatod, a profik pedig Pythonban vagy JavaScriptben is nekiveselkedhetnek.

A kezelőfelületen lehetőséged van "szabadkézi" rajzra is, amelynek programját JavaScriptben később tanulmányozni és szerkeszteni tudod (pl. nem szabályos alakzatot, hanem valami egyedit szeretnél).

Artie számos kész programmal is rendelkezik, ezeket tanulmányozhatod és felhasználhatod a bennük található ötleteket programjaid megírásához, ahogyan Artie hivatalos honlapján is rengeteg ötletet és útmutatót találsz még.

Hogyan működik Artie3000?

Artie3000 4 db AA elemmel működik, a mozgatásáról két zajmentes kerék gondoskodik. Artie-hoz 4 különböző színű mosható filcet adunk, amelyek közül egyidejűleg eggyel tud rajzolni. Ehhez bele kell csúsztatni Artie-ba a filctollat (a dobozban található igazító alátéttel gondoskodva arról, hogy a filctoll épp a megfelelő magasságban legyen), innentől már a program vezérli, mikor rajzol és mikor közlekedik anélkül, hogy nyomot hagyna a papíron.

Artie bármilyen sima felületen tud közlekedni, programjai és a hozzá való leckék alapvetően A4 méretű lapra íródtak, de nagyobb papírra is rajzolhatsz vele.

Milyen készségeket fejleszt az Artie3000?

  • programozáshoz szükséges gondolkodás
  • kreativitás
  • probléma megoldás
  • előrelátás, tervezés
  • türelem
  • kitartás
  • térlátás, téri orientáció
  • különböző programnyelvek alapjai és a közöttük lévő különbségek
  • kritikus gondolkodás

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A játék 4 db AA elemmel működik. A doboz az elemet nem tartalmazza. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources / Educational Insights (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére