Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

8.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Bilibo - készségfejlesztő játék (több színben)

Elérhetőség: 2022. január
Szerezhető CC pontok: 180
Várható szállítási díj: 990 Ft

Pörgés, forgás, kacagás ...

A Bilibo egy sokoldalú készségfejlesztő gyerekjáték, mely a nagymotoros készségeket, a kreativitást, a koordinációs készséget, az érzékelést, a mozgást és az egyensúlyérzéket fejleszti, akár már egy éves kortól. A fejlesztő játék kombinálható a készségfejlesztő termékcsalád többi játékaival.

A Bilibo az ún. nyílt végű vagy más néven szabadjátékok csoportjába tartozik. Ugyanis a gyerkőc szabályok, irányítás nélkül ÉS sokféleképpen játszhat vele, miközben ügyesedik, szárnyakra kap fantáziája és jól érzi magát. Bilibo a legtöbb gyerek kedvencévé válik. Ha egy kis inspirációra vágysz a kezdetekhez, az alábbi videó remek képet ad a játék sokoldalúságáról. Részletekért gördíts lejjebb!

Jelezd a megjegyzésben, milyen színűt szeretnél! Kérésed a készlet függvényében tudjuk teljesíteni.

8.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!


 

A játék tartalma: A Game Box játékdoboz tartalmaz egy Bilibo Pixelt (melyek tárolásához kis vászon zacskót is mellékelt a gyártó), hat Bilibo Mini-t, illetve egy ötlettár füzetet. A kis csomag rengeteg játéklehetőséget biztosít és igazi felhívás a találékonyságra. A dobozban található Pixel egy meglepően pattanós és kicsit rugalmas műanyagból készült. A sarkai olyan ügyesen lekerekítettek, hogy ugyanúgy gurul mint pattog, akárcsak egy gumilabda.
 3 éves kortól
Gyártó: Moluk

  

Valami igazán kreatív készség- és képességfejlesztő játékot keresel? Akkor a Moluk fantasztikus gyerekjátékaira érdemes egy pillantást vetned! Ezek a díjnyertes eszközök attól különlegesek, hogy nincs előre meghatározott feladat, az ún. szabad játékot* helyezi előtérbe. A kreativitásra ösztönzés mellett az élénk színek segítik a mentális funkciók fejlődését, a speciális forma pedig a koordinációs és ügyességi képességek fejlesztésében játszik szerepet. Válaszd ki kedvenced és biztosítsd gyermeked fejlődését akár már egyéves kortól! *Szabad játék: A szabad játék lényege, hogy a gyermek irányítás és beavatkozás nélkül játszik a rendelkezésére álló eszközökkel, szabadon kiválasztva és váltogatva azokat. Ilyenkor játék közben újraéli az őt ért élményeket és feldolgozza azokat. A szabad játék segít feloldani a szorongásokat és félelmeket azáltal, hogy “kijátszhatja” magából ezeket a gyermek.

Az oldal tetejére