Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

7.960 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Asszociációs tárasjáték - Djeco Bla Bla Bla

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. június 26.
Szerezhető CC pontok: 160
Várható szállítási díj: 990 Ft

Társasjáték beszédfejlesztéshez

3 társasjáték egyben. Az egyes játékmódok választását bízhatjátok a szerencsére (azaz kockadobás alapján), de kiválaszthattok egy játékmódot is.
A játékok sorban:
- asszociáció káryta alapján
- történetszövés
- ki vagyok én

Bármelyik opciót választjátok is, az biztos, hogy szükséged lesz a fantáziádra, a kreativitásodra és a fogalmazóképességedre. Kiváncsi vagy, melyek az egyes játékváltozatok? Görgess lejjebb a részletekért!

7 éves kortól ajánljuk.

7.960 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Játékleírás a Bla Bla Bla társasjátékhoz

Bármelyik játékverziót játsszátok, a cél a minél több kártyalap megszerzése (akár célszám elérése, akár adott idő alatt).
- ASSZOCIÁCIÓ kártya alapján: Az asztal közepén a pakliból felfordított kártyalap és a saját kártyalapjaink egyike között kell kapcsolatot találnunk.
Pl: a felfordított kártyalapon egy tehén szerepel. Akkor akinél van pl. egy pohár tejet ábrázoló kártya, mondhatja, hogy az a tehéntől származik. Vagy akinél van mondjuk egy malacot ábrázoló kép, ő mondhatja, hogy mindkettő háziállat / vagy mindkettő négylábú / vagy mindkettő emlős. Tetszés szerint. Minden körben más játékos a döntnök, aki eldönti, hogy az adott körben kinek a magyarázata volt a legtalálóbb. Az adott kör nyertese bezsebeli pontot.
- TÖRTÉNETSZÖVÉS: Az asztal közepén a pakliból felfordított kártyalap és a saját 2 kártyalapunk felhasználásával kell egy vicces, jópofa ÉS értelmes történetet alkotnunk. Ebben a játékban is az adott kör döntnöke mondja meg, kinek a története volt a legszellemesebb. Adott kör nyertese pontot kap.
- KI VAGYOK ÉN: Minden játékosnak a kezében lévő kártyák közül választania kell egyet, mely szerinte leginkább kifejezi az ő személyiségét. A kiválasztott kártyákat lefordítva minden játékos az asztal közepére teszi és összekeverik azokat.
A játékvezető felfordítja a kártyákat és megpróbálja kitalálni és megindokolni, melyik kártya kié. A játékvezető annyi (pontot) kap, ahány játékosnak eltalálta a beadott kártyáját.

7 éves kortól.
A csomagolás mérete: 21,5 x 21,5 x 3 cm
Gyártó: Djeco Franciaország (Bla Bla Bla, DJ08462)

Az oldal tetejére