Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Bolyongolyó (150+4) golyós építőjáték

customcontent5

Webáruházunk a vészhelyzet ideje alatt is folyamatosan üzemel!
10.000 Ft felett a szállítási díj csak 490 Ft

HÚSVÉTRA ODAÉR! ADD LE RENDELÉSED 2020. ÁPRILIS 6-ÁN ÉJFÉLIG ÉS BIZTOSAN MEGÉRKEZIK HÚSVÉTIG!

telefon: + 36 30 297 3880

skype: curiocity_hu

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. A bemutatótermi személyes átvétellel és a vészhelyzethez kapcsolódó többi intézkedésünkről itt olvashatsz >>>.

 

Ár:
15.140 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 303
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. április 07.
Várható szállítási díj: 490 Ft

 

Amire mindig vágytál, de nem is tudtad, hogy létezik! 

Rabul ejtett már a lejtőn guruló, jobbra-balra kanyargó golyó látványa? A Bolyongolyóból most olyan pályát építhetsz magadnak, amilyet csak szeretnél! Vigyázat, ha belekezdesz nem tudod abbahagyni!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

 

A kísérletező kedvűek számára készült különleges építőjáték, a Bolyongolyó elemei számtalan módon variálhatók. Építhetsz belőle kanyargós utakat, hosszabb vagy rövidebb lejtőket, hídakat, ugratókat. Csak arra kell ügyelned a kialakításnál, hogy a golyók se túl lassan, se túl gyorsan ne guruljanak, mert akkor ideje korán végeszakad a golyók útjának.

Próbáld ki, hogyan építheted meg a leghosszabb utat, amin a golyók végigurulnak, majd élvezd munkád gyümölcsét, és gyönyörködj a pályádban. 

 

Miért remek ajándék a Bolyongolyó?

 

A Bolyongolyó segíti a motorikus képességek fejlődését, térbeli összefüggések, irányok azonosítását, differenciálását.

A Bolyongolyó építése közben észrevétlenül fejlődnek az elemi kognitív képességek, úgymint forma, nagyság, szín, mennyiség differenciálása, a problémamegoldó gondolkodás, a figyelem koncentráció és a tartós figyelem, valamint a motiváció és az önértékelés. Kísérletezésre ösztönöz, miközben lehetővé teszi a fizikai törvényszerűségek játékos megfigyelését.

A Bolyongolyó különlegessége nem csak a játék élményében rejlik, hanem abban is, hogy segíti a társas kapcsolatok fejlesztését, a társas alkalmazkodást.

Családi játékként játszva segíti a családtagok egymásra figyelését, kapcsolatuk harmonikusabbá válását.

Ám ez mind eltörpül amellett az élmény mellett, amikor gyermekünk először építi meg saját sikeres Bolyongolyó pályáját és büszkén mutatja színes lejtőkön jobbra-balra cikázó golyókat.

A Bolyongolyó sikeresen szerepelt a nemzetközi szak-kiállításokon: a német, osztrák, francia és japán oktatási eszközök kiállításain.

A Bolyongolyó feltalálója: Fuchsné Tolnay Judit


További információ:

Tartozékok: 150 Bolyongolyó építőelem, 4 alaplap

 

 

 


Gyártó: Boyonex Kft.

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu