Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

3.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitvatartás: H-P 14-18

Bemutatótermünk április 8-tól látogatható. Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

Castle Molds - Óriás Várépítő Szett

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. május 10.
Szerezhető CC pontok: 70
Várható szállítási díj: 1.390 Ft

Építs várat percek alatt!

A Relevant Play óriás várépítő szettjével bárki percek alatt lenyűgöző várat építhet a Kinetic Sand örökmozgó homokból, vagy a Mad Mattr örökmozgó gyurmából. A Castle Molds - Óriás Várépítő szett segítségével egy 4-5 éves gyerek is könnyedén megépítheti álmai várát. Nagyobb  gyermekek számára remek kiinduló pontot jelentenek a várépítő szettel készített formák, amelyet utána kedvükre alakíthatnak.

Jelenleg az Óriás Várépítő készletünk elfogyott. Ajánljuk figyelmedbe a Mini Castle Molds várépítő szettet, mely ugyanazokat az elemeket tartalmazza (kivéve a bástyafok záróelem) csak a formázók űrtartalma kisebb. A Mini Castle Molds is használható kinti és beltéri homokozáshoz, vagy a Mad Mattr gyurmához is.

Kattints ide a Mini Castle Molds várépítő szettért!

A képen látható homok és gyurma illusztráció, a dobozban csak a formázó eszköz található. Ha Mad Mattr gyurmát vagy Kinetic Sand homokot szeretnél, külön tudod megvásárolni.

3.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Vedd meg csomagban kedvezménnyel!

Mad Mattr óriás várépítő csomag

Mad Mattr - örökmozgó gyurma

Szín:
12.270 Ft
11.043 Ft
10% kedvezménnyel!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A várépítő szett része:

- Hengernyomó: az anyagot beletöltve könnyen készíthetünk vele hengerformát. Mivel a kinyomó vége nincs lezárva, más kinyomó termékekhez képest kisgyerekek is különösebb erőfeszítés nélkül kinyomhatják vele a formát

- Téglanyomó: hasonlóan könnyedén kezelhető formakészítő. Az elkészült téglatestet kisebb darabokra is vághatod.

- Bástyacsúcs forma: a hengernyomó tetejére illesztve, a kinyomott henger tetejére bástyacsúcsokat varázsolhatunk

- Kúp forma: szemet gyönyörködtető kúpot formázhatsz belőle, akár egy torony tetejére is

- Vártorony lépcsővel>

- Várfal

- Kések

 

Kattints a képre és nézd meg milyen várat építettünk Mad Mattr örökmozgó gyurmából! A képen látható vár megépítéséhez kb. 60 dkg (2 csomagnak megfelelő mennyiségű) Mad Mattr örökmozgó gyurmát használtunk fel.

 

Mihez ajánljuk a Castle Molds Várépítő szettet?

A Castle Molds Várépítő szettet elsősorban a Mad Mattr örökmozgó gyurmához ajánljuk, de a kések, a kúp és vártorony lépcsővel a Kinetic Sand - Örökmozgó homokhoz is használható. A Kinetic Sand különleges állagánál fogva csak alacsony építményekre használható, ezért a kinyomókból készített formák csak fektetve használhatók és a különféle formák nem tehetők egymásra. 

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) részére. Forgalmazó Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun). Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére