Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

8.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Chronoflight - Gazdálkodj okosan az idővel társasjáték

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 170
Várható szállítási díj: 990 Ft

Gazdálkodj okosan az idővel!

A Brainy Band új társasjátékával a ChronoFlight társasjátékkal egyszerre tanulhatod meg az óra leolvasását és gazdálkodni a megfizethetetlen kinccsel, az idővel.

8.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A ChronoFlight - Gazdálkodj okosan az idővel társasjátékban a játékosok egy óra számlapja körül lépkednek, miközben igyekeznek minél több tevékenységkártyától megszabadulni. A játékosoknak osztott tevékenységkártyákon 8 szabadidős tevékenység található a játszóterezéstől az olvasásig, mindegyiket megadott ideig (pl. 30 perc) lehet végezni és a rajtuk lévő szín alapján dől el, hogy adott időpontban végezheted-e vagy sem. A táblán négy különböző színű csík jelzi, hogy mettől-meddig lehet az adott tevékenységet végezni. 

Ahogyan a Brainy Band játékoktól már megszokhattad, most is különböző nehézségű játékokat játszhatsz. Az alapjáték mindenki számára remek lehetőség a játék alapjainak elsajátításához, ráadásul még a legfiatalabbak is játszhatják. A haladó változatokat csak azután érdemes játszani, ha már mindenki elsajátította az alapokat.

Alapjáték

Ezt a játékot akár 6 évesekkel is játszhatjátok.

Ebben a játékban csak a csillaggal jelölt 15, 30, 45 és 60 perces
tevékenység kártyákat és az egyik bábut kell használni.

Osszatok 5 lapot minden játékosnak az összekevert kártyapakliból. Helyezd a bábut a táblára délelőtt 9 órára (reggel, a nap kezdete). A játékosok az óramutató járásával megegyező irányban követik egymást. Az aznap legkorábban kelő játékos kezd :)

A soron lévő játékos egyidejűleg több aktivitást is végrehajthat, de adott színből egy körön belül csak egy kártyát rakhat le (azaz nem rakhat le két kék tevékenység kártyát). A tevékenységet úgy végezheti el, hogy lerakja a kártyát maga elé, a bábut pedig az azon látható percek hosszával előrébb lépteted. A bábu csak az óramutató járásával megegyező irányba léphet.

Minden egyes kártyát csak akkor lehet lerakni, ha a hozzá tartozó szín hosszából a bábutól időben előrefelé megmaradó rész legalább akkora, mint a kártyán látható idő. Azaz 30 perces piros kártya csak akkor rakható le, ha a piros vonal hossza a bábutól még legalább 30 perc hosszúságú.

Az illusztáción látható állásnál 75 perces piros, 30 perces sárga és 45 perces zöld tevékenységre van lehetőség. Így ha a játékos lerak egy 15 perces sárga kártyát, utána még letehet egy 30 perces zöld vagy akár egy 60 perces piros kártyát is.

A körnek akkor van vége, ha a soron lévő játékos már minden tervezett tevékenységet elvégzett. A tevékenység kártyákat maga mellé gyűjti, hogy a játék végén összeszámolhassátok. Ezután annyi lapot húz, hogy ismét 5 lap legyen a kezében, majd a soron következő játékos rakhat.

A játéknak akkor van vége, ha az összes kártya elfogyott a csomagból és már senki sem tud lapot rakni. A játékosok összeszámolják az összegyűjtött tevékenység kártyáik teljes idejét, és a legtöbb időt begyűjtő játékos nyer.

Nehezített változatok!

A nehezítő szabályok a játékosok életkorától függően lépésenként és egyszerre is bevezethetők.

  • középső óralap használata: a bábut nem csak a nagy óralapon, hanem a középen látható percmutatón is léptetni kell. Nem lehet lerakni azt a tevékenység kártyát, amelyik színen a percmutató áll. Az illusztráción látható állásnál például sárga színű kártya nem rakható le.
  • időgép kártyák: az órát át kell állítani a rajta szereplő időpontra.
  • összes tevékenységkártya használata: a 15-30-45-60 perces kártyák mellett a 20-25 ... 50-55 kártyák is játszanak.
  • színtiltó kártya: a soron lévő bármely játékos elé odateheti, aki csak akkor rakhat ilyen színű tevékenységet, ha már egy unyagilyen színű tevékenység kártyával feloldotta

Kíváncsi vagy az itt bemutatott játékok részleteire? Olvasd el a játékszabályt >>>

Milyen készségeket fejleszt a ChronoFlight - Gazdálkodj okosan az idővel társasjáték?

A ChronoFlight társasjáték azon túl, hogy remek szórakozás minden korosztály számára, számos készséget is fejleszt.

  • óra számlapjának megismerése
  • a perc és óramutató megértése
  • az időmérés gyakorlati használata
  • percekkel történő gyors összeadás és kivonás elsajátítása
  • kombinációs készségek

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett.

Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása és újabban az angol tanulás terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. Az ügyesebbek pedig csúcsra járathatják tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Nézd meg a The Brainy Band többi játékát CURIOCITY-ben! >>>

Termékinformációk

Gyártó: Sergey Parhomenko Vállalat, Oroszország

Forgalmazó: Europában forgalmazza a The Brainy Band OÜ., Észtország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Észtország

négyszögletű kártyák 

Az oldal tetejére