Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

9.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Coding Critters Go-Pets Nyomkövető robot rókica

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május 22.
Szerezhető CC pontok: 200
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Nyomkövető szenzoros robot kirakós játékkal

Lépj be a programozható játékok világába cuki kisbarátoddal! Rókica, Nóri, a narvál és Kami, a kaméleon csak arra várnak, hogy játssz velük. A motoros állatkák nyomkövető szenzorral rendelkeznek, így képesek a vastag fekete vonalat követni. Ehhez 12 darabos puzzle kirakó készlet is rendelkezésedre áll, amelyből tetszőleges pályákat alakíthatsz ki, de tervezhetsz útvonalat, rajzlapra vagy bármilyen sima felületre is. Használd a csomag részét képező mesekönyvet, amelyben különféle egyszerűbb és nehezebb feladatokat találsz. Helyezd az állatkát a vonalra, és figyeld merre megy. Egyesíti a kisvasút, a programozható robot és a kirakós játékok élményét, miközben fejlesztheted gyermeked logikus, előrelátó gondolkodását.

9.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Minden gyerek imádja a gombnyomásra zenélő, táncoló állatokat, ahogyan a kisvasutat és a kirakós (puzzle) játékokat. Mi lenne azonban, ha az önfeledt játék közben egy ilyen imádni való játék segítene a gondolkodásod fejlesztésében is? Ettől olyan különlegesek a Learning Resources Coding Critters Go Pets, nyomkövető állatok. Megtanulhatod vele, hogyan tervezd meg előre, mit csináljon a rókád, narválod vagy kaméleonod.
A nyomkövető robot állatok hasán található fényszenzor segítségével követik a vastag fekete vonalat. A készletben található kemény kartonból készült puzzle lapokkal pedig megépítheted a pályáját, amin haladni fog. Sőt, ha van vastag, fekete filcet, egy papírra vagy kartonlapra is rajzolhatsz neki útvonalat.

Ki és hogyan játszhat a Coding Critters programozható kutyussal?

A Coding Critters nyomkövető robot állatokkal már 4 éves kortól játszhatnak a gyerekek. A készlethez járó útmutatóban meseszerűen adunk feladatokat az egyszerűbbtől a nehezebbekig. A feladatok során különböző módokon kell összerakni a kirakós darabjait, amelyek különböző bonyolultságú pályákat eredményeznek, amelyeken a nyomkövető robot állat végighalad.

Miközben a pályákat építik, a gyerekek valójában a programozáshoz szükséges algoritmikus gondolkodás alapjait sajátítják el, hiszen a robot állat azt az útvonalat járja  végig, amit a gyerkőc lerakott. Gyermeked játék közben sajátítja el a jobbra-balra-előre-hátra fogalmát, logikus rendszerben összeépíteni a pályát, sőt még az ismétlődő ciklusokat is megtanulhatja, amelyek később számos feladat megoldásában segítik majd.

Milyen készségeket fejlesztenek a Coding Critter Go Pets nyomkövető állatok?

  • probléma megoldás
  • előrelátás
  • türelem
  • kitartás
  • térlátás, téri orientáció
  • kritikus gondolkodás

Ismerd meg a Learning Resources készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk:

14 darabos készlet, illusztrált magyar nyelvű használati útmutatóval és játékötletekkel. Ajánlott 4 éves kortól. Gyártó: Learning Resources. Származási hely: Nagy Brittania. Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére