Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

24.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Coding Critters tanítható robot nyuszi

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 500
Várható szállítási díj: 990 Ft

Nyuszi hopp, nyuszi hopp! Játssz a robot nyuszival, tanítsd és segíts neki, közben pedig fejlesztheted gondolkodásodat is.

A Learning Resources Coding Critters robot nyuszijával játékosan fejlesztheted gyermeked logikus, előrelátó és kritikus gondolkodását. A nyuszi hátán lévő nyilakkal taníthatod meg a nyuszit, merre menjen, egyszerű egy-két lépésből álló feladatoktól az összetettebb, akár 10-15 lépésből álló feladatokig. Segítségedre lesznek a kis tappancsok, amivel megtervezheted a nyuszi útját és egy magyar nyelvű képes füzetecske, amiben megismerheted a robot nyuszi egy napját, hogy keresi meg a répáját, hogyan játszik barátaival.

A készletben megtalálod a nyuszi hintáját, és kertjének részeit a fával és a liftes csúszdával, ahogyan Bopper répáját, kiskocsiját és barátait. Ha pedig csak egyszerűen játszótársra vágysz, válaszd a játék üzemmódot, amikor a nyuszi táncol, ugrándozik, énekel neked.

Görgess lejjebb, olvasd el, miért imádják a gyerekek a tanítható robot nyuszit, hogyan fejleszti képességeit, és nézd meg a videót!

 

24.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Minden gyerek imádja a gombnyomásra zenélő, ugra-bugráló, táncoló állatokat, ahogyan a távirányítós játékokat is. Mi lenne azonban, ha az önfeledt játék közben egy ilyen imádni való játék segítene a gondolkodás fejlesztésében is? Megtanulhatnád, hogyan tervezd meg előre, mit csináljon a nyuszi, hogyan tanítsd meg neki  lépésről lépésre, majd ellenőrizd, pontosan azt csinálta-e, mint amit szerettél volna.
A Coding Critter tanítható nyuszija pont ettől olyan különleges. A hátán lévő gombok segítségével ugyanis te magad taníthatod meg, mit csináljon, utána pedig megnézheted, pontosan csinálta-e meg a feladatot.

Ki és hogyan játszhat a Coding Critters tanítható robot nyuszival?

A Coding Critters tanítható robot nyuszival már 4 éves kortól játszhatnak a gyerekek. A készlethez járó útmutatóban meseszerűen mutatjuk be, hogyan lehet a nyuszit tanítani az egyszerű feladatoktól az összetettebbekig. Ha pedig gyermeked inkább szabad játékra vágyik, a nyuszit játszó üzemmódba helyezheted, amikor kedvére játszhat vele, akár egy plüss nyuszival.

A nyuszi tanítása rendkívül egyszerű, nem igényel programozói tudást, sőt számítógép se kell hozzá. A hátán lévő gombok segítségével előre-hátra közlekedik ill. jobbra-balra fordulattal halad előre. A különbség a távirányítós játékokhoz képest az, hogy akár 30 különböző lépést is megtaníthatsz neki, amit a szintén a hátán lévő kör alakú gombbal hajt majd végre.

A nyuszihoz hinta, liftes csúszda, kiskocsi (amit a nyuszi maga után tud húzni) répa, fa és bokor is jár, mellyel a nappaliba vagy az asztalra varázsolhatod kertjét, sőt még kis barátai is vannak, akivel különböző játékokat játszhat.

A játék fontos részét képezik a tappancs kártyák, amelyek azt a célt szolgálják, hogy gyermeked előre kigondolja azokat a lépéseket, amiket a nyuszinak végre kell hajtania, majd miután egymás mellé tette a kártyákat, a kártyák alapján taníthatja meg a nyuszinak a lépéseket. Ennek két előnye is van.

  • Az egyik, hogy a gyerkőc sokkal könnyebben tudja a már lefektetett utasítások alapján programozni a kutyust (kisebb gyerekeknek nem egyszerű 3-4 lépésből álló műveletsort megjegyezni, de a nagyobbaknak is kihívás 5-10 lépéses utasítássort fejben tartani)
  • A másik, hogy a lerakott kártyák segítségével könnyen ellenőrizheti, hogy a nyuszi helyesen hajtotta-e végre az utasítás sort. Ha esetleg nem, könnyen kiderítheti, vajon a lerakott kártyák alapján tervezett útvonal volt-e hibás vagy rosszul lett bepötyögve a kívánt utasítás sor.

Milyen készségeket fejleszt a Coding Critter programozható kutyus?

  • előrelátó gondolkodás
  • probléma megoldás lépésekre bontva
  • kritikus gondolkodás
  • türelem
  • kitartás
  • térlátás, téri orientáció

Ismerd meg a Learning Resources készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A játék 3 db AAA elemmel működik. A doboz az elemet nem tartalmazza. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére