Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > > > >

Crayon Rocks - People Pebbles válogatás

customcontent5

Nyitva: munkanapokon H-P 15-19 óra között.

Ár:
4.190 Ft
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 84
Várható szállítási díj: 790 Ft

Élethű embereket rajzolnál?

Kapd kezedbe a Crayon Rocks® Kavicskréta People Pebbles válogatást, amellyel olyan élethű színekkel varázsolhatod a papírra az emberkéket, akár a rajzművészek.

12 db kavicskréta a 32 db-os színkavalkádból.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

"Nagyon jó! Kisfiam imádja!"

"Mi Húsvétra rendeltük és Kisfiam 4 éves azóta ezzel színez,
és tényleg nem tudja máshogy fogni csak ahogyan kell:-)
nem mellékesen szépen fog, nem kell rányomni erősen."

"Mi karira vettünk a lányomnak,
azóta ceruza nem volt a kezében csak a kavicskréta."

"Tényleg jók! Használjuk a tanodában."

""A fiam 5 eves es gondja van a finommotorikával...Mindent kipróbáltam,
nem jött be neki. De a kavicskrétát imádja. Könnyen rajzol vele
és végre sikerélménye van, kedve van rajzolni! Szuper találmány!"

"Ez iszonyú jó, és még meg is fizethető."

(vásárlói visszajelzések)

 

A Crayon Rocks® Kavicskréta természetes szójaviaszból készült, varázslatos színeit pedig természetes ásványokból nyeri. A kavics formájú zsírkréta tökéletesen simul a kisgyermek ujjaihoz, nem maszatol és nem hagy nyomot az ujjakon, csak a papíron.

TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL, 
EGÉSZSÉGRE KÁROS ÖSSZETEVŐT NEM TARTALMAZ!

Crayon Rocks - People Pebbles (zsírkréta) válogatás,
CURIOCITY ajánlásával

  • A mindenki által imádott Crayon Rocks kavicskréta különleges válogatása ajándékdobozban
  • Varázslatos színárnyalatok, melyekkel élethű embereket rajzolhatsz
  • Ha ezzel rajzolsz, nem lesz gond a helyes ceruzafogás elsajátítása
  • Nagyobb gyerekek számára is egzotikus színek, mint az arany, az ezüst vagy az eperkrém színű zsírkréta az igazán kreatív alkotáshoz
  • Kiváló ajándék ha szülinapi zsúrra készülsz, vagy vendégségbe mész

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

Miért különleges élmény vele rajzolni?

A kisgyermekek első rajzélményeiket többnyire zsírkrétával szerzik. A hagyományos zsírkréta megfogása azonban komoly nehézséget jelent az annak megfogásához még gyenge mozgatóizmokkal rendelkező gyerekeknek (nem beszélve arról, milyen könnyen törik). A Crayon Rocks® Kavicskréta kavics alakja tökéletesen simul a kisgyermek kezébe, így a rajzolás első mozdulatait ösztönösen, görcsös, erőltetett fogás nélkül sajátíthatják el, ahogyan a vízparton, vagy a játszótéren talált kaviccsal teszik.

A Crayon Rocks® Kavicskrétával attól függően, hogy melyik oldalával érintkezik a papírral, vékony és vastag vonalakat éppúgy lehet rajzolni, mint erőteljesen vagy egészen lágyan satírozni, változatos lehetőségeket kínálva ezzel az alkotáshoz, kísérletezéshez. A Crayon Rocks® Kavicskrétát nem kell erősen a papírra nyomni, ezért nem törik és nem maradnak utána apró darabok a papíron.

A 32 színből álló Crayon Rocks® színpalettából azokat a színeket válogattuk ki, amelyekkel a rajzművészek által is használt olajpasztell krétához hasonlóan élethű emberkéket rajzolhatsz.A mézeskalács színnel például valóságos bőrt, az eperkrémmel pirospozsgás arcot varázsolhatsz a papírra. A szemeket a mogyoróbokor vagy éppen a tengerkék színű krétákkal teheted tündöklővé, míg a ruházatot és a cipőket garantáltan feldobhatod az arany és ezüst színekkel. Ha pedig még ennél is kreatívabb színkombinációkra vágysz, a zsírkréták keverésével további színeket állíthatsz elő. A kész rajzokat ujjaddal elmaszatolhatod, így lágyítva az éles kontúrokat, miközben ujjadat továbbra sem színezi el.

Ajándék ötletet keresel?  A Crayon Rocks kavicskréta mindenkinek bejön!

Hogyan fejleszti a gyermek képességeit?

A Crayon Rocks® Kavicskrétát éppen abból a célból fejlesztették ki, hogy a ceruza előtti korszakban természetes módon erősítse a hárompontos fogáshoz szükséges izmokat, valamint segíti a ceruzafogáshoz szükséges ujjtartás elsajátítását, miközben megunhatatlan élménnyel ajándékozza meg az alkotószárnyait bontogató gyerekeket.

Kiválóan fejleszti a finommotorikát, mely később az íráshoz, rajzoláshoz és bármilyen alkotó tevékenységhez elengedhetetlen. 

Ki rajzolhat a Crayon Rocks® Kavicskrétával?

A Crayon Rocks® Kavicskrétát elsősorban 3-12 éves gyerekeknek ajánljuk, de nagyobb gyerekek, sőt még a felnőttek számára is csodálatos élmény vele a rajzolás. Ha kint van az asztalon, mindannyian ösztönösen nyúlunk érte és egyszeriben azon kapjuk magunkat, hogy már siklik is a papírlapon.

Használd ki különleges alakját, kísérletezz vele, és alkoss kedvedre! 

Crayon Rocks People Pebbles válogatás színpaletta

Mennyire környezetbarát a Crayon Rocks® Kavicskréta?

A Crayon Rocks® Kavicskréta és csomagoló anyaga egyaránt természetes, környezetbarát anyagokat tartalmaz, így nem csak remek játék, ajándékötlet, kiváló készségfejlesztő, de biztos lehetsz benne, hogy használatával a környezetet is óvod.

Az Egyesült Államokban, Kentucky-ban, az Amish közösség tőszomszédságában, manufakturális módszerekkel, természetes körülmények között készül. 

Termékinformációk:

A Crayon Rocks® Kavicskréta 3 év alatt nem javasolt (méreténél fogva lenyelhető). Kisgyermekek szülő felügyelet mellett használják. A termék megfelel az ASTM D 4236, EN71 and CPSIA szabványokban foglaltaknak. Mivel mérgező anyagot nem tartalmaz, megevése nem okoz egészségkárosodást, azonban légutakba kerülése fulladásveszélyes.

A kavicskréták mérete 3,2 cm x 1,9 cm. 

Gyártó: Crayon Rocks LLC, Egyesült Államok. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Egységár: 349 Ft / db

Neked ajánljuk: