Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

6.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Crayon Rocks Rubeez - művészdoboz, kavicskréta

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 140
Várható szállítási díj: 990 Ft

Szeretnél valami igazán NAGYszerűt rajzolni?

Bontakoztasd ki rajztehetségedet Crayon Rocks® Rubeez művészdoboz segítségével. Álmodd meg, rajzold le és satírozd ki a Crayon Rocks kavicskrétával és használd a Rubeez satírozó sablonokat!

A doboz a 16 darabos Crayon Rocks kavicskréta és a 8 féle satírozó sablon mellett egy varázsceruzát is tartalmaz, visszazárható ajándékdobozban.

6.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ugye te is imádsz satírozni? Elvégre nincs is annál nagyobb élmény, mint amikor a fehér papír pillanatokon belül színpompássá változik. De ha a Rubeez sablonokat teszed a papírlap alá, a színes felületek különböző mintázatokban pompáznak majd, amelyekkel teljesen új utak nyílnak számodra az alkotásban.

A természetes szójaviaszból készült Crayon Rocks® Kavicskrétával pedig, mely varázslatos színeit pedig természetes ásványokból nyeri, hatalmas felületeket tudsz gyorsan besatírozni, anélkül,hogy összemaszatolnád magad.

A Crayon Rocks Kavicskrétát nem kell erősen rányomnod a papírra, anélkül is gyönyörűen fog!

Miért különleges a Crayon Rocks kavicskréta?

A gyerekek első rajzélményeiket többnyire zsírkrétával szerzik. A hagyományos zsírkréta megfogása azonban komoly nehézséget jelent az annak megfogásához még gyenge mozgatóizmokkal rendelkező gyerekeknek (nem beszélve arról, milyen könnyen törik). A Crayon Rocks® Kavicskréta kavics alakja tökéletesen simul a kisgyermek kezébe, így a rajzolás első mozdulatait ösztönösen, görcsös, erőltetett fogás nélkül sajátíthatják el, ahogyan a vízparton, vagy a játszótéren talált kaviccsal teszik.

A Crayon Rocks® Kavicskrétával attól függően, hogy melyik oldalával érintkezik a papírral, vékony és vastag vonalakat éppúgy lehet rajzolni, mint erőteljesen vagy egészen lágyan satírozni, változatos lehetőségeket kínálva ezzel az alkotáshoz, kísérletezéshez.

A 8 telített és 8 pasztell szín önmagában is gazdag színválasztékot biztosít bármely alkotásnak, az olajpasztell krétához hasonló élénkséggel. A különböző színű zsírkréták keverésével pedig újabb és újabb színeket állíthatunk elő. A kész rajzokat ujjunkkal elmaszatolhatjuk, így lágyítva az éles kontúrokat, miközben ujjunkat továbbra sem színezi el.

TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL, 
EGÉSZSÉGRE KÁROS ÖSSZETEVŐT NEM TARTALMAZ!

Hogyan fejleszti a gyermek képességeit?

Crayon Rocks® Kavicskrétát éppen abból a célból fejlesztették ki, hogy a ceruza előtti korszakban természetes módon erősítse a hárompontos fogáshoz szükséges izmokat, valamint segíti a ceruzafogáshoz szükséges ujjtartás elsajátítását, miközben megunhatatlan élménnyel ajándékozza meg az alkotószárnyait bontogató gyerekeket.

Kiválóan fejleszti a finommotorikát, mely később az íráshoz, rajzoláshoz és bármilyen alkotó tevékenységhez elengedhetetlen. Ha pedig különleges ajándék ötletet keresel, biztos választás. 

Ki játszhat a Crayon Rocks® Kavicskrétával?

A Crayon Rocks® Kavicskrétát elsősorban 3-12 éves gyerekeknek ajánljuk, de nagyobb gyerekek, sőt még a felnőttek számára is csodálatos élmény vele a rajzolás. Ha kint van az asztalon, mindannyian ösztönösen nyúlunk érte és egyszeriben azon kapjuk magunkat, hogy már siklik is a papírlapon.

Használd ki különleges alakját, kísérletezz vele, és alkoss kedvedre! 

Mennyire környezetbarát a Crayon Rocks® Kavicskréta?

A Crayon Rocks® Kavicskréta és csomagoló anyaga egyaránt természetes, környezetbarát anyagokat tartalmaz, így nem csak remek játék, kiváló készségfejlesztő, de biztos lehetsz benne, hogy használatával a környezetet is óvod.

Az Egyesült Államokban, Kentucky-ban, az Amish közösség tőszomszédságában, manufakturális módszerekkel, természetes körülmények között készül. 

Mit tartalmaz a doboz?

A környezetbarát díszdobozban 8 db Rubeez sablont és egy 16 darabos pamut muszlin tasakban található Crayon Rocks kavicskréta található, ajándékként pedig egy szivárványszínű varázsceruzát is találsz benne.

Szeretnéd, ha az oviban, iskolában is ezzel játszhatnának a gyerekek?

CURIOCITY készségfejlesztő játékait és eszközeit már jelenleg is számos óvodában, iskolában használják sikeresen, illetve speciális tulajdonságainak köszönhetően készségfejlesztéssel foglalkozó intézményekben (pl. logópediai központok, nevelési tanácsadó) része a fejlesző foglalkozásoknak.

Szeretnéd forgalmazni a Crayon Rocks Kavicskrétát?

Játékboltod, papír-írószer üzleted vagy ajándékboltod van? Játszóházat üzemeltetsz vagy gyereksarkot szeretnél kialakítani (pl. kávézó, étterem, szálloda)? Kínáld te is vevőidnek, vendégeidnek a Crayon Rocks Kavicskrétát!

Termékinformációk:

A Crayon Rocks® Kavicskréta 3 év alatt nem javasolt (méreténél fogva lenyelhető). Kisgyermekek szülő felügyelet mellett használják. A termék megfelel az ASTM D 4236, EN71 and CPSIA szabványokban foglaltaknak. Mivel mérgező anyagot nem tartalmaz, megevése nem okoz egészségkárosodást, azonban légutakba kerülése fulladásveszélyes.

A kavicskréták mérete 3,2 cm x 1,9 cm, a tasak mérete 12,6 cm x 7,6 x 2,5 cm. 

Gyártó: Crayon Rocks LLC, Egyesült Államok. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére