Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Crayon Rocks Rubeez - művészdoboz, kavicskréta

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 140
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Szeretnél valami igazán NAGYszerűt rajzolni?

Bontakoztasd ki rajztehetségedet Crayon Rocks® Rubeez művészdoboz segítségével. Álmodd meg, rajzold le és satírozd ki a Crayon Rocks kavicskrétával és használd a Rubeez satírozó sablonokat!

A doboz a 16 darabos Crayon Rocks kavicskréta és a 8 féle satírozó sablon mellett egy varázsceruzát is tartalmaz, visszazárható ajándékdobozban.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ugye te is imádsz satírozni? Elvégre nincs is annál nagyobb élmény, mint amikor a fehér papír pillanatokon belül színpompássá változik. De ha a Rubeez sablonokat teszed a papírlap alá, a színes felületek különböző mintázatokban pompáznak majd, amelyekkel teljesen új utak nyílnak számodra az alkotásban.

A természetes szójaviaszból készült Crayon Rocks® Kavicskrétával pedig, mely varázslatos színeit pedig természetes ásványokból nyeri, hatalmas felületeket tudsz gyorsan besatírozni, anélkül,hogy összemaszatolnád magad.

A Crayon Rocks Kavicskrétát nem kell erősen rányomnod a papírra, anélkül is gyönyörűen fog!

Nézd meg, hogyan rajzolta ezt a hatalmas virágot Barbara Lee, a Crayon Rocks Kavicskréta feltalálója Rubeez sablonokkal .

Miért különleges a Crayon Rocks kavicskréta?

A gyerekek első rajzélményeiket többnyire zsírkrétával szerzik. A hagyományos zsírkréta megfogása azonban komoly nehézséget jelent az annak megfogásához még gyenge mozgatóizmokkal rendelkező gyerekeknek (nem beszélve arról, milyen könnyen törik). A Crayon Rocks® Kavicskréta kavics alakja tökéletesen simul a kisgyermek kezébe, így a rajzolás első mozdulatait ösztönösen, görcsös, erőltetett fogás nélkül sajátíthatják el, ahogyan a vízparton, vagy a játszótéren talált kaviccsal teszik.

A Crayon Rocks® Kavicskrétával attól függően, hogy melyik oldalával érintkezik a papírral, vékony és vastag vonalakat éppúgy lehet rajzolni, mint erőteljesen vagy egészen lágyan satírozni, változatos lehetőségeket kínálva ezzel az alkotáshoz, kísérletezéshez.

A 8 telített és 8 pasztell szín önmagában is gazdag színválasztékot biztosít bármely alkotásnak, az olajpasztell krétához hasonló élénkséggel. A különböző színű zsírkréták keverésével pedig újabb és újabb színeket állíthatunk elő. A kész rajzokat ujjunkkal elmaszatolhatjuk, így lágyítva az éles kontúrokat, miközben ujjunkat továbbra sem színezi el.

TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL, 
EGÉSZSÉGRE KÁROS ÖSSZETEVŐT NEM TARTALMAZ!

Hogyan fejleszti a gyermek képességeit?

Crayon Rocks® Kavicskrétát éppen abból a célból fejlesztették ki, hogy a ceruza előtti korszakban természetes módon erősítse a hárompontos fogáshoz szükséges izmokat, valamint segíti a ceruzafogáshoz szükséges ujjtartás elsajátítását, miközben megunhatatlan élménnyel ajándékozza meg az alkotószárnyait bontogató gyerekeket.

Kiválóan fejleszti a finommotorikát, mely később az íráshoz, rajzoláshoz és bármilyen alkotó tevékenységhez elengedhetetlen. Ha pedig különleges ajándék ötletet keresel, biztos választás. 

Ki játszhat a Crayon Rocks® Kavicskrétával?

A Crayon Rocks® Kavicskrétát elsősorban 3-12 éves gyerekeknek ajánljuk, de nagyobb gyerekek, sőt még a felnőttek számára is csodálatos élmény vele a rajzolás. Ha kint van az asztalon, mindannyian ösztönösen nyúlunk érte és egyszeriben azon kapjuk magunkat, hogy már siklik is a papírlapon.

Használd ki különleges alakját, kísérletezz vele, és alkoss kedvedre! 

 
Crayon Rocks Kavicskréta színpaletta

Mennyire környezetbarát a Crayon Rocks® Kavicskréta?

A Crayon Rocks® Kavicskréta és csomagoló anyaga egyaránt természetes, környezetbarát anyagokat tartalmaz, így nem csak remek játék, kiváló készségfejlesztő, de biztos lehetsz benne, hogy használatával a környezetet is óvod.

Az Egyesült Államokban, Kentucky-ban, az Amish közösség tőszomszédságában, manufakturális módszerekkel, természetes körülmények között készül. 

Mit tartalmaz a doboz?

A környezetbarát díszdobozban 8 db Rubeez sablont és egy 16 darabos pamut muszlin tasakban található Crayon Rocks kavicskréta található, ajándékként pedig egy szivárványszínű varázsceruzát is találsz benne.

Szeretnéd, ha az oviban, iskolában is ezzel játszhatnának a gyerekek?

CURIOCITY készségfejlesztő játékait és eszközeit már jelenleg is számos óvodában, iskolában használják sikeresen, illetve speciális tulajdonságainak köszönhetően készségfejlesztéssel foglalkozó intézményekben (pl. logópediai központok, nevelési tanácsadó) része a fejlesző foglalkozásoknak.

A speciális igények miatt oktatási intézmények, fejlesztőházak és hasonló intézmények részére egyedi ajánlatokat kínálunk. Ha ilyen intézmény számára szeretnél rendelni termékeinkből, keress minket elérhetőségeinken keresztül >>>!

Szeretnéd forgalmazni a Crayon Rocks Kavicskrétát?

Játékboltod, papír-írószer üzleted vagy ajándékboltod van? Játszóházat üzemeltetsz vagy gyereksarkot szeretnél kialakítani (pl. kávézó, étterem, szálloda)? Kínáld te is vevőidnek, vendégeidnek a Crayon Rocks Kavicskrétát!

Ha viszonteladóként, vagy leendő partnerünkként érdekel a Crayon Rocks Kavicskréta, keress minket elérhetőségeinken keresztül >>>!

Termékinformációk:

A Crayon Rocks® Kavicskréta 3 év alatt nem javasolt (méreténél fogva lenyelhető). Kisgyermekek szülő felügyelet mellett használják. A termék megfelel az ASTM D 4236, EN71 and CPSIA szabványokban foglaltaknak. Mivel mérgező anyagot nem tartalmaz, megevése nem okoz egészségkárosodást, azonban légutakba kerülése fulladásveszélyes.

A kavicskréták mérete 3,2 cm x 1,9 cm, a tasak mérete 12,6 cm x 7,6 x 2,5 cm. 

Gyártó: Crayon Rocks LLC, Egyesült Államok. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk: