Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Csillagvadászok családi társasjáték

customcontent5

Webáruházunk a vészhelyzet ideje alatt is folyamatosan üzemel!
10.000 Ft felett a szállítási díj csak 490 Ft

HÚSVÉTRA MEGKAPHATOM? 2020. ÁPRILIS 9-ÉN DÉLIG LEADOTT RENDELÉSED ÁPRILIS 9-ÉN DU. 3 ÓRÁIG SZEMÉLYESEN ÁTVEHETED BEMUTATÓTERMÜNKBEN (BUDAPEST 1114 KANIZSAI UTCA 14.). bővebben >>>

telefon: + 36 30 297 3880

skype: curiocity_hu

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. A bemutatótermi személyes átvétellel és a vészhelyzethez kapcsolódó többi intézkedésünkről itt olvashatsz >>>.

 

Ár:
9.990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Szerezhető CC pontok: 200
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Gyűjtsd össze Te az univerzum legértékesebb nyersanyagát, a csillagport!

Persze nem annyira egyszerű feladat, hiszen az világűrben nincs se lent, se fent! A kérdés, hogyan lehet elérni csillagport? A válasz egyszerű: zuhanással! A játék legfontosabb szabálya a „talppal előre”. Ez persze egy bolygó felszínén eléggé gyors és eseménymentes játékot eredményezne, de kint az űrben minden relatív! Szédületes módon maguk a játékosok dönthetik el, hogy merrefelé zuhannak, egészen addig, amíg egy másik bolygóba bele nem ütköznek!

A Csillagvadászok egy fél óra alatt végigjátszható társasjáték. A csillagközi téma hangulata, a minden irányban saját magába csavarodó pálya káosza, és a gyorsan magával ragadó, de nem túl nehéz szabályrendszer le fogja söpörni a talpáról a gyerekeket és a felnőtteket is!

Szereted az egyszerű szabályokkal játszható, de mégis szórakoztató társasokat? Nézd meg az Algoracing - Algoritmus futam játékot is, mellyel megalapozhatod a programozáshoz (és a mindennapi élet más területein is hasznos) logikus, algoritmikus gondolkodásod és térlátásod. Kattints ide! >>>

Gördíts lejjebb és nézd meg a bemutató videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!


 

 A Csillagvadászok egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

 

 Nézd meg az alábbi videót, hogy képet kapj a játékról:

 
 

Termékinformációk:

Magyar nyelvű játékszabállyal
7 éves kortól
Játékosok száma: 2-6 fő
Játékidő 15-30 perc
Márka: Gemker

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu