Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Csillámkép - Unikornisok SYCOMORE

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
4.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 90
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. július 14.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Ó, azok a gyönyörű unikornisok!

Mindenkit elkápráztatnak. Ehhez Te is hozzájárulhatsz. A csillámpor akár tündérországban gyönyörűvé és tündöklővé varázsolják a képet.

A képek elkészítése persze türelmet igényel, de egyáltalán nem bonyolult. A képi elemek egy öntapadós felületen találhatók. A csillám felvitele színenként ajánlott (az egyes részek színkóddal ellátottak), azaz mindig csak egy adott színkódú elemről kell levenni az öntapadós papírt.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Termékinformációk:

Korosztály: 7 éves kortól
Csomagolás mérete: 16x20x3 cm
A készlet tartalma: 10 db előrajzolt, mesés unikornisokat ábrázoló kép, 4 db különféle színű csillámport tartalmazó hosszú tégely, 1db munkát segítő eszköz, 1db színes útmutató füzet
Gyártó: SYCOMORE Franciaország (SYCCREA011)

Hallottál már a SYCOMORE kreatív készletekről?

A Sycomore elsősorban kreatív, készségfejlesztő játékokat vált ismertté. Specialitása a csillámkép, a homokkép, a karckép készítés valamint az ún. Lovely box-ok, melyekkel különleges függő díszeket, ékszereket, kulcstartókat, pom-pom-okat és még sok szép kreatív tárgyat lehet készíteni. Választékát gazdagítják a kreatív papíralapanyagok, origami készletek, különleges papír bábok, fejlesztő matricázó készeletek, a Stick’n Fun mozaikkép készítők és az ún. Colorimage termékek. Mindez gyönyörű design-nal tervezve és kiváló minőségű anyagokból.

Neked ajánljuk: