Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

12.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Csomagpontra szállítás csak 890 Ft 15.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Csipeszes kukacos finommotorika fejlesztő-Wriggleworms

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2022. július 01.
Szerezhető CC pontok: 260
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

5 az 1-ben, szórakoztató finommotorika fejlesztő játék

Fejleszd a finommotorikus készségeket az egyedülálló háromujjas csipesszel és ezzel a sokoldalú, giliszta csipegetős, húzogatós játékkal! Forgasd meg a szerencsekereket, találd meg a megfelelő színű gilisztát, és húzd ki a földből a háromujjas csipesszel!

A háromujjas csipesz játék közben fejleszti a finommotorikát, valamint segít elsajátítani és gyakorolni a hárompontos fogást, illetve az ehhez kapcsolódó mozdulatsorokat, ami később hozzájárul a helyes ceruzafogáshoz, ezen keresztül pedig a kifinomult rajzoláshoz és íráskészséghez. A játék ezen túlmenően fejleszti a színfelismerést, a párosítást, szortírozást, a számfogalom kialakítását, logikai alapkészségeket.

12.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Gyerünk a kertbe és kutassunk giliszták után a földben! A Wriggleworms csipeszes-kukacos játékban a gyerekeknek szükségük lesz finommotorikus készségeikre, hogy kihúzgálják a gilisztákat és a bekerített részre gyűjtsék őket. A hosszabb és rövidebb színes giliszták vég nélküli szabadjátékra invitálnak, de szortírozhatod őket a színükkel megegyező kerítések mögé, megtanulhatsz velük számolni vagy egyszerű logikai feladatokat megoldani, és így tovább. Szállj be te is a játékba és tegyél fel olyan kérdéseket játék közben, melyek serkentik a gondolkodást, és segítik a beszédfejlődést! A „Honnan tudod?”, „Miből gondolod?”, „Honnan jöttél rá erre?” kérdésekkel felszínre hozhatod a gyermekedben rejlő tudást.

Mitől olyan ellenállhatatlan a Wriggleworms csipeszes-kukacos játék?

Minden gyereket rabul ejt a színes giliszták kihúzgálása, a háromujjas csipesz és a rengeteg játéklehetőség pedig kellő kihívást jelent ahhoz, hogy a játék megunhatatlan legyen. A játékot egyénileg és társasjátékként is játszhatjátok, de különféle készségfejlesztő játékokhoz és foglalkozásokhoz is kiválóan használható.

Ahogyan azt a Learning Resources játékoktól már megszokhattad, a játékok rendkívül tartósak, strapabírók (akár óvodákban is használhatjátok) és a készletben található leírás sok-sok játéklehetőséget kínál szülőknek és pedagógusoknak egyaránt.

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végig kísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk:

47 darabos készlet, illusztrált magyar nyelvű használati útmutatóval és játékötletekkel. Ajánlott 3 éves kortól. Gyártó: Learning Resources. Származási hely: Nagy Britannia. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére