Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Csörgő bébilabdák BTOYS

customcontent5

Webáruházunk a vészhelyzet ideje alatt is folyamatosan üzemel!
10.000 Ft felett a szállítási díj csak 490 Ft

HÚSVÉTRA MEGKAPHATOM? 2020. ÁPRILIS 9-ÉN DÉLIG LEADOTT RENDELÉSED ÁPRILIS 9-ÉN DU. 3 ÓRÁIG SZEMÉLYESEN ÁTVEHETED BEMUTATÓTERMÜNKBEN (BUDAPEST 1114 KANIZSAI UTCA 14.). bővebben >>>

telefon: + 36 30 297 3880

skype: curiocity_hu

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. A bemutatótermi személyes átvétellel és a vészhelyzethez kapcsolódó többi intézkedésünkről itt olvashatsz >>>.

 

Ár:
4.690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 94
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. április 15.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Labdacsokor az egészen kicsiknek

Praktikusan egybe fűzve, hiszen a néhány hónapos kicsik még nem tudnak a labdák után kúszni-mászni (és persze a szülőnek sincs kedve folytonosan labdákat vadászni). Mindegyik labda más és más: találhatunk csörgő, sípoló, simogatható, tapintó labdákat (fejlesztve a szenzoros funkciókat). Természetesen mindegyik rágható, hiszen semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, ahogy egyik BTOYS játék sem.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

3 hónapos kortól.
A csomagolás mérete 27,3x12,7x5,72. a Labdák mérete kb. 5 cm.
A játék teljesen biztonságos. Újrahasznosított műanyagból készült és PBA mentes. Szájba vehető. Káros anyagot nem tartalmaz! A festett minták és szenzációs színek teszik a BTOYS játékokat művészi alkotássá.

Gyártó: BToys Canada

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu