Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > >

CURIOCITY Kedvezmény Igénybevétele

Egyedi kedvezménnyel rendelkezel CURIOCITY Webáruházba? Ne késlekedj, használd fel mielőbb! Olvasd el tájékoztatónkat hogyan és mire használhatod fel.

Nézz körül webáruházunkban és válogass a világszinten is újdonságnak számító különlegességeink közül, melyekkel hasznosan és tartalmasan töltheted el a szabadidőt kortól nemtől függetlenül. Legyen szó kreativitásról, ügyességről vagy éppen logikai-taktikai-stratégiai játékokról, több száz eredeti ötlettel várunk.

Te is építenél a Mad Mattr kockagyárral? Rajzolnál a Crayon Rocks kavicskrétával? Edzenéd agytekervényeidet a Brainy Band izgalmas kártyajátékaival vagy a Vortex társasjátékkal? Netán az ügyességedet tennéd próbára a MyFibo kreatív szobafrizbivel, a Modarri ujjra-tervezett autómodellel vagy a Spiral Billard-ral a szédületes dákó nélküli biliárddal?

Vásárold meg kedvezményesen CURIOCITY Webáruházban beváltható egyedi kedvezménykód felhasználásával!

Mire és hogyan használhatók a CURIOCITY Egyedi Kedvezmények?

A CURIOCITY Egyedi Kedvezmények %-os vagy forint összegű kedvezményre válthatóak be regisztrált felhasználók által az érvényességi időn belül. A kedvezmény típusát a kedvezménykódot tartalmazó dokumentumban találod (legyen az szórólap, email, felugró ablak stb.), oldalunk a felhasználáskor automatikusan ellenőrzi az igénybevétel feltételeinek teljesülését és érvényesíti azt.

A kedvezménnyel vásárolt termékeket GLS futárszolgálat segítségével házhoz, illetve csomagpontra szállítjuk, illetve személyesen is átvehetők bemutatótermünkben (Budapest XI. Kanizsai utca 14.). A kedvezmény készpénzre nem váltható és csak egyszerre, egy alkalommal használható fel.

A kedvezmény igénybevételének menete

1. Regisztrálj CURIOCITY Webáruházba. 

2. Nézz körül webáruházunkban, és válogasd össze megrendelésed.

3. A megrendeléskor kattints a "CURIOCITY Kedvezmény Beváltása" gombra, majd írd be az egyedi kedvezménykódot.

4. A kedvezmény azonnal jóváíródik rendelésedből.

Az egyedi kedvezménykód csak egy vásárlás alkalmával váltható be és más a CURIOCITY Webáruházban elérhető kedvezményekkel (pl. ingyenes szállítás 20.000 Ft vásárlás felett, törzsvásárlói kedvezmény) összevonható, ugyanakkor szállítási díjra nem váltható be. A kedvezmény nem használható fel akciós termékekre, csomagajánlatokra, intézményi felhasználók és CURIOCITY viszonteladó partnerei által. Egy vásárlás során egyazon vásárló csak egy kedvezménykódot használhat fel. Két (vagy több) külön kedvezménykóddal indított vásárlás pedig nem vonható össze.

Amennyiben kérdésed lenne a kupon felhasználásával kapcsolatban,
vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül >>>!

Amennyiben a kedvezmény csak CURIOCITY termékeire vonatkozik, úgy azt az alábbi márkákra tudod felhasználni.

CURIOCITY termékei: itt>>>  az alábbi márkák (melyeket a "Márkák" menüpont alól tudsz megtekinteni) mind-mind a mi termékeink: Brainy BandCrayon RocksKinetic SandLearning ResourcesMad MattrModarriNatural Earth PaintRelevant PlaySpiral Billard,TactricsThinking GiftsTicToys.

*CURIOCITY nem vállal felelősséget a kuponkedvezmény igénybevételének elmaradásáért, amennyiben felhasználó nem regisztrál CURIOCITY Webáruházba, illetve nem használja fel a fent leírtak szerint kedvezményét.