Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Detektív klub társasjáték

customcontent5

Webáruházunk a vészhelyzet ideje alatt is folyamatosan üzemel!
10.000 Ft felett a szállítási díj csak 490 Ft

HÚSVÉTRA MEGKAPHATOM? 2020. ÁPRILIS 9-ÉN DÉLIG LEADOTT RENDELÉSED ÁPRILIS 9-ÉN DU. 3 ÓRÁIG SZEMÉLYESEN ÁTVEHETED BEMUTATÓTERMÜNKBEN (BUDAPEST 1114 KANIZSAI UTCA 14.). bővebben >>>

telefon: + 36 30 297 3880

skype: curiocity_hu

Amennyiben szeretnéd közelebbről is megismerni termékeinket, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat, akik a virtuális eszköztár teljes palettájával és szakértő tanácsadással segítenek a választásban, vásárlásban. A bemutatótermi személyes átvétellel és a vészhelyzethez kapcsolódó többi intézkedésünkről itt olvashatsz >>>.

 

Ár:
8.990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Szerezhető CC pontok: 180
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Megfigyelés és elterelés, rengeteg lehetőség és gyönyörű kártyák ...

Ezekkel a szavakkal lehet a Detektív klub társast leginkább jellemezni. Vajon elég jó detektív vagy, hogy minden részletre odafigyelve kitaláld, ki furakodott be közétek cselszövőként? Aktív játékosként el tudod érni, hogy a cselszövő a te kártyád alapján biztosan kitalálja a titkos szót, és ne bukjon le? Elég ügyes vagy, hogy beolvadj a többiek közé, és kidumáld magad a legmenthetetlenebbnek tűnő helyzetből is?

Ismerkedj meg vele közelebbről!


Hogyan játsszuk a Detektív klub társast? Íme a rövid ismertető:
- Az aktív játékos kitalál egy szót, és leírja azt a jegyzetfüzetekbe - egyet kivéve (ez lesz a cselszövő füzete).
- Az aktív játékostól kezdve mindenki sorban kijátszik egy képkártyát a kezéből, amellyel a titkos szóra próbál utalni.
- Ne ess pánikba, ha te kaptad az üres füzetet! A többiek által lerakott képekből akár ki is találhatod a titkos szót. Ha nem egyértelmű a helyzet, akkor próbálj meg a többi játékos kártyájához passzoló kártyát kijátszani!
- És még nincs vége! Szintén sorban mindenki lerak egy második kártyát is. Ha kiderül, hogy az első körben téves volt az irány, amit választottál, még korrigálhatsz a második körben.
- Ezt követően az aktív játékos felfedi a titkos szót, majd mindenki megindokolja, miért éppen az adott képeket választotta a szóhoz. Még itt sincs semmi elveszve: találj ki egy hihető sztorit a lerakott kártyáidhoz! Tereld el magadról a gyanút!
- Végül a játékosok szavaznak, hogy szerintük ki volt a cselszövő.
- Pontozás: cselszövőként akkor jár a legtöbb pont, ha maximum 1 játékos szavazott rád, azonban az aktív játékos is akkor jár legjobban, ha a játékosok nagy többsége nem találja ki, ki a cselszövő!

 

Termékinformációk:

8 éves kortól
Játékosok száma: 4-8 fő Játékidő: 45 perc
A játék tartalma: 168 bizonyítékkártya, 58 győzelmi pont jelölő, 8 szavazatjelölő, 8 játékosjelölő, 7 jegyzetfüzet, 1 ceruza (egyben az aktív játékos jelölője)
Gyártó: Blackrock Games

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu