Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > > > >

DJECO Bogoss - foszforeszkáló kártyajáték

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
4.390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 88
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. szeptember 19.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Unod a hétköznapi társasjátékokat?

Dobd fel a hangulatot egy nem mindennapi kártyajátékkal!   Csontváz, borzongás, foszforeszkáló kártyák és egy félelmetesen izgalmas játék.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

DJECO Bogoss: Gyűjts össze a csontvázat!

Mindenkit rabul ejtenek a foszforeszkáló tárgyak. A gyerekek sokszor a lámpa és a lakás legsötétebb zuga között ingáznak, hogy gyönyörködhessenek a varázslatos jelenségben.

A foszforeszkáló DJECO Bogoss kártyajáték segítségével ezt az élményt még fokozni is lehet. Ha már úgyis sötét van, tegyük sejtelmessé a játékot, foszforeszkáljanak koponyák, bordák, kar- és lábcsontok a kártyalapokon, amelyekből egy egész csontvázat kell összegyűjteni. Hátborzongatóan hangzik? Éppen ezért imádja mindenki! :)

Mi a DJECO Bogoss célja?

A DJECO Bogoss játék során a kiinduló 6 laphoz egymástól kell összegyűjteni a csontvázhoz szükséges csontokat. Ép csontokból, melyekből a pakliban 30 darab található, mindjárt kettőt. A törött csontokból elegendő egy csonvázra valót összegyűjteni, ám ezekből mindössze 12 darab található.

Nem mindegy mire gyűjtesz, ép vagy törött csontokra, ráadásul sosem lehetsz benne biztos, mire pályázik a többi játékos. Miközben örülsz, ha rásózod a számodra felesleges törött csontot a másik játékosra, aki emiatt az adott körben nem kérhet lapot, lehet, hogy éppen te adod kezébe a törött csontváz utolsó darabját.

Minél többen játszátok, annál nehezeb kitalálni, ki mire gyűjt és hogyan áll éppen, így a játék maga is annál izgalmasabb.

Kíváncsi vagy a részletes játékleírásra?  Olvasd el itt!>>>

Termékinformációk

Ajánlott életkor: 6 éves kor felett

A DJECO Bogoss kártyaszett az alábbiakat tartalmazza:

- 44 foszforeszkáló kártya (ebből 30 ép, 12 törött csontot tartalmazó kártya, + 2 joker lap)

Játékidő: 15 perc

Játékosok száma: 2-4

Ismerd meg a DJECO világát!

A DJECO világ egyik legjobb, legszellemesebb és legsokoldalúbb játékgyártója Párizsból. Művészi igénnyel és stílussal formálja az ízléses, kulturált környezetet és szemléletmódot a fejlesztő funkciójú és egyben rendkívül szórakoztató játékaival.

Ne elégedj meg azzal, hogy valami jó!
Engedd, hogy elvarázsoljon a páratlan szépség! 

Gyártó: DJECO, Franciaország

Neked ajánljuk: