Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

4.890 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Csomagpontra szállítás csak 890 Ft 15.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Djeco Zanimatch állatos társasjáték

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2022. május 20.
Szerezhető CC pontok: 98
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Jó megfigyelőnek tartod magad? ... és kellőképpen gyorsnak is?

Akkor figyelj, memorizálj és legyél a leggyorsabb! Pörgős családi kártyajáték, mellyel garantáltan próbára teheted megfigyelőképességedet és reakcióidődet.

4.890 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Figyeld meg a gyűjtőkártyán lévő állatokat, vésd jól a fejedben, vesd össze a saját lapjaiddal, majd mielőbb mondd is ki az egyező állat nevét. Ha te vagy a leggyorsabb, akkor már meg is szabadultál egy kártyalaptól. Szabadulj meg lapjaidtól mielőbb és nyerd meg Te a játékot!

Ebben a páratlanul izgalmas családi társasjátékban sok mindenre kell figyelned és megjegyezned rövid idő alatt. Vigyázz, mire észbe kapnál már indul is a következő kör!

Hogyan lehet játszani a Djeco Zanimatch játékot?

A játék célja, hogy Te legyél az első, akinek az összes lapja elfogy. A játék többféleképpen is játszható, attól függően, hogy milyen korúak játszák. A kisebbeknek kiváló alkalom az egyes állatfajok nevének és azok külső jellegzetességeinek megtanulására. Két kártyaparti közben még az előhelyeikről, életmódjukról és egyéb érdekességekről is mesélhetünk csemetéinknek. A nagyobbak nehezített pályán játszhatják!

Kezdőknek:

Minden játékosnak 8 állatlapot kell kiosztani. A maradék lapokat lefordítva az asztal közepére kell tenni. A nagy gyűjtőkártyákat is helyezzük – lefordítva – a játéktér közepére.

Az első játékos felfordítja a legfelső gyűjtőkártyát.

Mindenki végignézi a kezében tartott kiosztott lapokat és megpróbál egy állatot felfedezni, ami a gyűjtőkártyán és a saját lapjai között is szerepel.

Aki a leggyorsabban megnevezi, és a gyűjtőkártyára rakja az azonos állatot ábrázoló lapját, az nyeri ezt a kört; megszabadult a kártyájától.

Figyelem; csak az első jól válaszoló teheti le az azonos lapját! Ha valaki rosszul választott, visszaveszi a lerakott lapját és 2 büntetőkártyát is kell húznia a központi pakliból.

A most kijátszott gyűjtőkártyát újból lefordítva és a gyűjtőkártya-pakli legaljára kell csúsztatni.

Most a következő játékos emeli fel és fordítja meg a legfelül lévő gyűjtőkártyát. A játék addig folytatódik, míg valamelyik játékos megszabadul a kezében lévő összes állatos kártyájától.

Haladóknak:

Minden játékosnak 8 lapot kell kiosztani. A játékosok a kiosztott lapokat ezúttal NEM nézhetik meg! A gyűjtőkártyákat és az osztás után megmaradt kártyákat lefordítva az asztal közepére kell tenni.

Az első játékos fordítson fel egy gyűjtőkártyát és kezdjen visszaszámolni: 5… 4… 3… 2… 1… fordít! Mindenkinek ennyi ideje volt arra, hogy a gyűjtőkártya állatait megjegyezze.

Amikor már nem láthatóak a gyűjtőkártyán lévő állatok, mindenki megnézi a saját lapjait. Nos, van egyezés? A saját lapjukból kiválasztják a játékosok azokat, amelyek szerintük szerepeltek a gyűjtőkártyán is!

Ha mindenki elkészült, jöhet az ellenőrzés: Újra fordítsuk állatos felével felfelé gyűjtőkártyát, és mindenki nézze meg, hogy jól emlékezett-e.

Ha a kiválasztott lap(ok) egyeznek, azokat a játékos félre teheti (külön pakliba gyűjtsük, már nem kellenek ehhez a játszmához).

Ha valaki olyan kártyát tett le, amelyen szereplő állat nem található meg a gyűjtőkártyán, úgy a hibásan lerakott lapot újból vissza kell vennie, és a központi pakliból még egy büntetőkártyát is kell húznia.

Termékinformációk:

Ajánlott életkor: 5 éves kor felett

A DJECO Zanimatch kártyaszett az alábbiakat tartalmazza:

- 60 állat kártyalap, 12 gyűjtő kártyalap, 1 lap az összes állat megnevezésével

Játékidő: 10 perc

Játékosok száma: 3-6

Csomagolás mérete: 15,6x11,7x2,8 cm

Gyártó: DJECO, Franciaország (DJ 5153)

Az oldal tetejére