Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

2.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 790 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

2021. januárban munkanapokon 15-17 óra között tartunk nyitva.

Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a biztonsági óvintézkedésekről itt >>>

Dzsungel mintás kaleidoszkóp Scratch

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. január 26.
Szerezhető CC pontok: 60
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

A kaleidoszkóp mindenkit elbűvöl ...

A kaleidoszkóp belsejében lencsék, apró színes formák és tükrök találhatók, s ezek teszik lehetővé, hogy korlátlan variációját lássuk a változó, szimmetrikus formáknak. Ha belenézünk a kaleidoszkóp végén lévő nyílásba és forgatni kezdjük azt, a kristályosan csillogó kép életre kel, a forgatás hatására a benne lévő apró elemek új és új mintákat hoznak létre. Megunhatatlan! :)

A kaleidoszkóp mérete. 5 cm átmérőjű és 18 cm hosszú, fém burkolattal

2.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Termékinformáció

A kaleidoszkóp mérete. 5 cm átmérőjű és 18 cm hosszú

Hallottál már a SCRATCH játékokról?

A Scratch egy belga játékmárka, melyet a századfordulón alapítottak és a 2010-es évekre Európa-szerte ismertté vált. Játékfejlesztőik a rajztábláig mentek vissza, vagyis onnan indultak (innen van a SCRATCH név is (rajzolás, karcolás) és egy gyönyörű design-t alkottak. Az évek során, a kezdeti szerényebb termékválaszték egy lifestyle márkává nőtte ki magát.

A SCRATCH elhivatott a következő értékek iránt:
A Scratch gondosan válogatott, képzett szakemberekkel és gyártókkal működik együtt. Minden Scratch termék forgalmazás előtt bevizsgálásra kerül, hogy megbízható és biztonságos termékek kerüljenek a kis kezekbe.

Játék és tanulás
Minden termék a gyermek életkori sajátosságainak figyelembevételével kerül kialakításra, szem előtt tartva az adott korra jellemző speciális készségeket. Azaz a finommotorikát, szín- és formafelismerést, építést, rajzolást, nagymotoros mozgásokat. Minden gyermek a saját módján játszik. A Scratch ezt az kreativitást és felfedező utat hivatott támogatni.

Stílus
SCRATCH elkötelezett a gyönyörű design és csomagolás iránt. Már első ránézésre is egy "Azta... " érzést vált ki az emberből. A letisztult design és kiváló minőségű alapanyagok kombinációja stílusos megjelenést ad a SCRATCH játékoknak, számos csomagolás kézzel készített.

Az elbűvölő design, a játékos tanulás, a hagyományos alapanyagok időtálló szépsége egy leheletnyi humorral teszi a SCRATCH márkát azzá, ami.
Röviden, SCRATCH játékokat adni és kapni mindig örömmel teli és szívet melengető.

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére