Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

10.190 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 35.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Érzelmi intelligenciát fejlesztő játék-Learn About Feelings

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2022. december 06.
Szerezhető CC pontok: 204
Várható szállítási díj: 990 Ft

Érzelmi intelligencia fejlesztő játék

Segíts a gyermekeknek kifejezni érzéseiket, és megfelelően kezelni társas kapcsolataikat. 10 játékos foglalkozás ötlet, mellyel könnyen bevonhatod a gyereket és megismerheted a bennük rejlő pozitív és negatív érzéseket, örömforrást és szorongást kiváltó tényezőket egyaránt. A készletben található kérdés dobókockák, karakterkockák, karakter és szituációs kártyák, illetve egy óriás poszter segít abban, hogy a gyerekek összepárosítsák az élethelyzeteket az azok kiváltotta érzésekkel. Játék közben felfedezhetik, hogy különböző emberek különböző módokon fejezhetik ki érzéseiket és megbeszélhetitek, melyik szituáció milyen érzéseket vált ki különböző emberekből.

Részletes magyar nyelvű leírással és játékötletekkel, a készlet magyar nyelvű kérdéskockákat tartalmaz.

10.190 Ft
Kedvenceim közé teszem

Vedd meg csomagban kedvezménnyel!

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Miért fontos az érzelmek tanulása?

Életünk során nem csak azt kell megtanulnunk, hogy álljunk fel, hogyan fogjunk kezünkbe egy tárgyat, vagy hogyan számoljunk, írjunk. Az érzelmeink kezelését, mások érzéseinek megismerését ugyanúgy meg kell(ene) tanulnunk, ahogyan az ábécét. Ehhez nyújt egyedülálló, játékos lehetőséget a Hand2Mind érzelmi intelligenciát fejlesztő, társas-érzelmi tanulást segítő játéka és foglalkoztató készlete.

A készlet hasznos segítség szakembereknek (pszichológusoknak, fejlesztő pedagógusoknak és óvodai vagy iskolai pedagógusoknak) és szülőknek egyaránt. A készletben található útmutató révén bárki könnyedén játszhatja gyermekével, gyermekeivel a tíz foglalkozás /  játékötlet bármelyikét, emellett hasznos tanácsokra lelhet a stresszhelyzetek kezeléséhez.

A játék a tudományos körökben is elfogadott, társas-érzelmi tanulás 5 pillérére épül oly módon, hogy az egyes játékötletek mindegyikénél megtudhatod, hogy az 5 pillér közül melyeket fejleszti leginkább. Így nem csak általános jellegű tanulásra alkalmas, hanem arra is, hogy célirányosan fejleszd azokat a területeket (pl. empátia), amelyekben gyermekednek fejlődnie kellene.

Hogyan lehet játszani az érzelmekkel?

A dobozban különböző érzelmeket ábrázoló dobókockák (arcokkal és testhelyzetekkel) és képkártyák találhatók, melyek révén a gyerekek megtanulhatják felismerni az alapvető érzelmeket kifejező jeleket (arckifejezés, testbeszéd). A készletben ún. szituációs képkártyák is találhatók, melyek erős érzelmeket kiváltó helyzeteket mutatnak. A játékok során a gyerekek kibeszélhetik saját érzéseiket ezekkel a helyzetekkel kapcsolatban, és elképzelhetik / megismerhetik mások érzéseit is, ami az empátia kialakulásának egyik kulcsa.

A játékok között szituációs párbeszédek is találhatók, melyeket két speciális dobókocka segít melyen 6-6, érzelmekre irányuló kérdés található, az egyik kockán a gyerek saját érzéseire, a másik kockán pedig  egy általa ismert másik személy (barát) érzéseire  vonatkozóan. A játékok egyszerűek, rövidek és szórakoztatóak a gyerekek számára.

Termékinformációk:

46 darabos készlet, illusztrált magyar nyelvű használati útmutatóval és játékötletekkel. A kérdéseket tartalmazó szöveges dobókockák magyar nyelvűek. Korhatár nélkül játszható. Gyártó: Learning Resources. Származási hely: Nagy Britannia. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére