Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

25.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 35.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Farmer' Market zöldségpiac szortírozó készlet

Elérhetőség: Rendelést követően 2-3 hét
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2023. október 04.
Szerezhető CC pontok: 520
Várható szállítási díj: 990 Ft

Felismered a zöldségeket és gyümölcsöket? Meg tudod különböztetni a színeket?

Ebben a színfelismerős, párosító és számolós játékban zöldségeket és gyümölcsöket kell a kosarakba gyűjtened. Kisgyermek kortól segíti a színek felismerését, párosítását, a későbbi matematika tanuláshoz szükséges alapkészségek, így elsősorban a számfogalom kialakulását, az 1-től 5-ig számolást. Nagy méretű kosarak és gyümölcsök, így kisebbek is bátran játszhatnak vele. Ajánlott 18 hónapos kortól.

25.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől olyan ellenállhatatlan játék a Farmer Market zöldséges szortítorozó játék?

Az utánozhatatlanul finom tapintású élethű zöldségekkel való matatás és szabad játék már önmagában remek élmény a gyerkőcnek. A Learning Resources játékok egyik fontos különlegessége, hogy fejlesztő pedagógusok találták ki, így a játékhoz tartozó tájékoztatóban több készségfejlesztő ötletet is adunk, szerepjátékoktól a szortírozós, tanulás előkészítő játékokig. Természetesen ti is kitalálhattok saját játékokat:)

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A készlet tartalma: 25 db nagy méretű zöldség (többféle, 5 különböző színben), 5 nagy méretű kosár a rakodáshoz. A játék nem tartalmaz apró lenyelhető részeket tartalmaz, ezért már másfél éves kortól ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót, aktivitás füzetet adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére