Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

25.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Farmer' Market zöldségpiac szortírozó készlet

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május 22.
Szerezhető CC pontok: 520
Várható szállítási díj: 990 Ft

Felismered a zöldségeket és gyümölcsöket? Meg tudod különböztetni a színeket?

Ebben a színfelismerős, párosító és számolós játékban zöldségeket és gyümölcsöket kell a kosarakba gyűjtened. Kisgyermek kortól segíti a színek felismerését, párosítását, a későbbi matematika tanuláshoz szükséges alapkészségek, így elsősorban a számfogalom kialakulását, az 1-től 5-ig számolást. Nagy méretű kosarak és gyümölcsök, így kisebbek is bátran játszhatnak vele. Ajánlott 18 hónapos kortól.

25.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől olyan ellenállhatatlan játék a Farmer Market zöldséges szortítorozó játék?

Az utánozhatatlanul finom tapintású élethű zöldségekkel való matatás és szabad játék már önmagában remek élmény a gyerkőcnek. A Learning Resources játékok egyik fontos különlegessége, hogy fejlesztő pedagógusok találták ki, így a játékhoz tartozó tájékoztatóban több készségfejlesztő ötletet is adunk, szerepjátékoktól a szortírozós, tanulás előkészítő játékokig. Természetesen ti is kitalálhattok saját játékokat:)

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A készlet tartalma: 25 db nagy méretű zöldség (többféle, 5 különböző színben), 5 nagy méretű kosár a rakodáshoz. A játék nem tartalmaz apró lenyelhető részeket tartalmaz, ezért már másfél éves kortól ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót, aktivitás füzetet adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére