Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

10 éves a fejlesztőjáték webáruház, amire gondolni se mernél

CURIOCITY
2023. 09. 12. 16:12:44

Ünnepeld velünk tizedik születésnapunkat és élvezd a rendkívüli kedvezményeket 10 napon keresztül. Milyen kedvezményekkel várunk? Olvass tovább a részletekért!

10 éves a fejlesztőjáték webáruház, amire gondolni se mernél

El sem hisszük, de napra pontosan ma 10 éve indult útjára CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház, amit azzal a céllal indítottunk, hogy csupa olyan dolgot kínáljunk neked, amire gondolni se mernél. A Kinetic Sand örökmozgó homoktól, a Crayon Rocks kavicskrétától és a Thinking Gifts könyvjelző olvasólámpától a Numberblocks játékokig évről évre sok-sok újdonsággal igyekeztünk meglepni vásárlóinkat, és igyekszünk meglepni idén is.

Mai napi 10% kedvezmény

Vásárolj ma (2023. szeptember 22.) egész nap 10% kedvezménnyel 

Kisiskolásoknak (7-10 éveseknek) való játékok és ajándékötletek közül!

Kedvezménykódod: CURIOCITY-DF6G

A kedvezmény felhasználásank részleteit lejjebb görgetve olvashatod.

Tízéves szülinapunk alkalmából 10 napon keresztül rendkívüli kedvezményekkel várunk.

10% kedvezmény vásárlóink kedvenc kategóriáiban

Webáruházunk 10 legnépszerűbb kategóriájából minden nap kiválasztunk egyet, amelyen belül aznap bármely termékre 10% kedvezményt adunk (a kedvezmény az adott kategórián belüli alkategóriákra is vonatkozik).

A kategóriák a következők (kattints a kategória nevére és nézd meg, mi mindent találsz a kategóriában, amire a kedvezményt beválthatod):

Látogass el oldalunkra, minden nap ezen az oldalon fogod látni, melyik a nap kedvezményes kategóriája és mi a hozzátartozó kedvezménykód, amelyet regisztrált vásárlóként tudsz igénybe venni. Tudni szeretnéd mely kategóriák nem szerepeltek még (a mai napit is beleértve)? Nézd meg, melyik mellett látsz felkiáltójelet. Nem vagy még regisztrált vásárlónk? Itt a remek alkalom, hogy regisztrálj!

10% Extra kedvezmény hűségpontokban

Ha regisztrált vásárlóként vásárolsz nálunk egy átlagos napon, a rendelési érték 2%-át hűségpontokban jóváírjuk, amit egy éven keresztül válthatsz be bármely vásárlás alkalmával (ahány pont annyi Ft alapon). Szeptember 13-22 között azonban minden vásárlás után a vásárlási érték 10%-át írjuk jóvá!

A hűségpontok nem íródnak jóvá akciós termékekre, csomagajánlatban kínált termékekre és szállítási díjra, de a már begyűjtött hűségpontok ezekre is felhasználhatók. Adott vásárlásnál gyűjtött hűségpontok csak egy következő vásárlás alkalmával válthatók be, miután az adott vásárlás átvételre ill. pénzügyileg rendezésre került.

Fontos tudnivalók a születésnapi kedvezményekről

A napi kedvezménykódot a következőképpen tudod beváltani:

1. Lépj be felhasználói fiókoddal vagy regisztrálj CURIOCITY Webáruházba. 

2. Nézz körül webáruházunkban, és válogasd össze megrendelésed. Bármit vásárolhatsz, de a napi kedvezmény csak az adott kategóriában (pl. Thinking Gifts termékek, Kreativitás stb.) található termékekre kerül beszámításra.

3. A megrendeléskor kattints a "CURIOCITY Kedvezmény Beváltása" gombra, majd írd be az egyedi kedvezménykódot.

4. A kedvezmény azonnal jóváíródik rendelésedből.

A kedvezményt törzsvásárlói és intézményi kedvezménnyel is igénybe lehet venni, de akciós termékekre, csomagajánlatokra ill. szállítási díjra nem vehető igénybe. A kedvezményt viszonteladó partnerek nem vehetik igénybe.

*A kampányban felhasznált háttérkép forrása: Freepik

Az oldal tetejére