Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

4.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Finommotorika fejlesztő eszközök 4 db - Helping hands

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. április 26.
Szerezhető CC pontok: 100
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Ugye tudod, hogy a kézügyesség, a finommotorikus képességek fejlesztése nagyon fontos?

Persze, azt is tudjuk, hogy sok-sok tevékenység közben spontán módon is fejlődik ez a terület (pl.: gyöngyfűzés, gyurmázás, rajzolás, építés stb.). Ugyanakkor vannak olyan speciális mozdulatok, ujjizmok, kéztartás, melyek majd a ceruzafogáshoz vagy éppen az olló helyes használatához lesznek szükségesek.

A gyerkőcök imádnak dolgokat ide-oda rakosgatni. Miért ne adnánk a kezükbe olyan eszközöket, melyek nemcsak érdekesebbé teszik ezt a foglalatosságot, de még hasznosak is. A Learning Resources kínálatában már eddig is jó néhány csipesz és csipeszes játék kapott helyet, most egy olyan készletet ajánlunk, mely rögtön négy érdekes "eszközt" tartalmaz az otthoni finommotorika fejlesztéséhez.

3 éves kortól ajánljuk.

Görgess lejjebb és nézd meg a róla készült videót!

4.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A négy darabos készlet tartalma:
1 db krokodil csipesz (Gator Grabber) - apró tárgyak megfogásához, szortírozásához, elősegíti a kézíráshoz szükséges kéztartás kialakulását, ujjizmok erősítését.
1 db pipetta (Twisty Dropper) - remek móka akár fürdőjátékként vagy a vizező asztalhoz, erősíti a kéz és ujjizmokat.
1 db kanalas olló, mely az ollófogás előkészítő eszköz (Handy Scooper) - homokozóban és vízben egyaránt használható, a helyes ollófogás megtanulását készíti és segíti elő.
1 db finommotorika fejlesztő kanál (Squeezy Tweezer) - gombok, gyöngyök és egyéb apró tárgyak felszedegetéséhez, kiválóan fejleszti a szem-kéz koordinációt.
Más színben szeretnél csipeszeket vagy egy féléből több darabot? Összegyűjtöttük neked az összes csipeszes játékunkat >>>

Mire jók a finommotorikát fejlesztő eszközök?

A csipeszes játékok úm. csipeszek, pipetták, speciális fejlesztőkanalak remek lehetőséget adnak a finommotorika fejlesztéséhez, mivel a kéz, a csukló és az ujjak mozgásának ko-ordinált együttműködését igénylik. Kisgyermek korban, amikor a finommotorikus készségek kialakulnak, célszerű olyan foglalatosságokat találni, amelyek játékosan segítik ezt. Ezek a készségek később elengedhetetlenek a helyes ceruzafogáshoz, az írás megtanulásához és közvetetten az iskolai teljesítményhez.

A Learning Resources rengeteg játék ötletet kínál a finommotorika fejlesztéséhez. Fontos, hogy játék előtt mindenképpen mutasd meg gyermekednek, hogyan kell helyesen megfogni az eszközöket. Ügyelj rá, hogy a gyermek helyesen tartsa ujjait. Gyakoroljátok, hogyan lehet összezárni és kinyitni a csipeszt ill. a többi eszközt. Nagyon fontos, hogy a gyermek tudja, hogyan működik és rutinszerűen elsajátítsa a vele való műveleteket.

Termékinformációk

A műanyagból készült eszközök tartósak, strapabíróak.
Ajánlott 3 éves kortól.
Gyártja: a Learning Resources (UK) LER5558.
Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína
Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat Learning játékok és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Vedd meg csomagban kedvezménnyel!

Az oldal tetejére