Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

9.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Finommotorika fejlesztő víziló Huey Hippo

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 200
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Játszottál már víziló hátán madarakkal? 

Itt van Hugó, a finommotorika fejlesztő víziló, akinek hátára madarakat ültethetsz, miközben remekül fejlődik finommotorikád. Ezen kívül játék közben megismerkedhetsz a színekkel, az alapvető formákkal és még számolni is megtanulhatsz. A hozzá tartozó útmutató révén fejlesztő pedagógusok játék ötleteit is kipróbálhatod. 

18 hónapos kortól ajánljuk.

Játékaink már a korai években sokoldalúan fejlesztik a gyerekek kézügyességét. A bocin kívül sok-sok finommotorika fejlesztő játékunk van. Kíváncsi vagy? Kattints ide és válogass a jobbnál jobb kézügyesség fejlesztő játékok között! >>>

9.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Gyermeked élete folyamatos tanulásból áll, miért ne kezdené egy finommotorikus jóbaráttal? Ez a víziló arra ösztönzi kis kezeit, hogy folyamatosan matassa. Hugó, a finommotorika fejlesztő víziló csak arra vár, hogy gyermeked felfedezze és új kalandokat éljen át vele. Az egyéni játék, a folyamatos matatás segít felfedezni gyermekednek az ok-okozati összefüggéseket, miközben növeli önbizalmát az önálló feladat- és problémamegoldás terén. Mindeközben erősödnek a kezet és az ujjakat mozgató izmok, amelyek elengedhetetlenek a finommotorikus készségekhez. Ezek a készségek elengedhetetlenek az önálló öltözködéshez, étkezéshez, csak úgy, mint a rajzoláshoz vagy később az íráshoz.

A csukló, ill. a hüvelykujj és mutatóujj használata, miközben bedugja a madarakat a víziló hátába, folyamatosan fejleszti a finommotorikus készségeket. A madarak tekergetése a gombok tekerését szimulálja, mely számos használati tárgyban megjelenik. A gyereknek szüksége lehet rá, hogy egyik kezében a vízilovat fogja, míg a másikkal tekergeti a madarakat. A két kéz egyidejű koordinált használata (szaknyelven bilaterális integráció) olyan fontos készség, amelyre az élet sok-sok területén szüksége lesz. Például az ollóval való vágáshoz, amikor egyik kézben a papírt tartja, másikkal pedig az ollóval vág.

A játék tartozékai:

  • 2 részes víziló;
  • 5 beleilleszthető, tekerhető számozott madár,
  • 5 féle színben,
  • 5 féle alakzattal.

18 hónapos kortól ajánlott.
Gyártja: a Learning Resources (UK) Huey the Fine Motor Hippo
Gyártói cikkszám:LER9108
Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére