Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

7.290 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Spike, a formabedobó pop it süni

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2023. december 13.
Szerezhető CC pontok: 146
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Mivel lep meg Spike a finommotorika süni?

Nyomkodd, tapintsd meg, találd meg a megfelelő formát és a rakd a helyére, vagy szortírozz. A többszörösen díjnyertes Spike finommotorika fejlesztő süni legújabb tagja a klasszikus formaberakó játékot ötvözi a szenzoros (érzékszervi) játékkal. A kicsik bedobhatják az 5 szilikonos, pop-it formát (köztük egy sárga csillagot, zöld négyzetet, lila háromszöget, rózsaszín szívet és narancssárga kört) a megfelelő lyukakba, vagy babrálhatnak a pop-it formákkal. A kis kezek számára méretezett pop-it formák segítenek a kicsiknek a szem-kéz koordináció és finom motoros készségek fejlesztésében, illetve a kézmozgató izomrendszer erősítésében is.

Ajánlott 1,5 éves (18 hónapos) kortól.

7.290 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Miért fontosak a formabedobó játékok és hogyan segíti ezeket Spike a finommotorika fejlesztő süni formabedobója?

A kisgyermekek és óvodások fejlesztésében alapvető fontosságúak a különböző formabedobó, formaillesztő játékok. Az alábbi készségek fejlesztésében mind-mind fontos szerepük van.

  • Finommotorikus készségek: A formabedobó játékok megkövetelik a gyermekektől, hogy megfelelően illesszék be a formákat a megfelelő nyílásokba, ami fejleszti az ujjak mozgékonyságát és koordinációját. A formák ráadásul rugalmasak, számos módon kézbevehetők, megfoghatók.
  • Formák és színek ismerete: A játékok segítenek a gyermekeknek megismerni és megkülönböztetni a különböző formákat és színeket. Ezekre a készségekre az iskolai előkészítéshez is szüksége lesz. Spike formái megtanítják az alapvető geometriai formákat (kör, szív, háromszög, négyszög, csillag) és az alapszíneket.
  • Problémamegoldás képessége: A gyermekeknek el kell dönteniük, melyik forma illeszkedik melyik nyílásba. Ez a tevékenység serkenti a logikus gondolkodást és a problémamegoldó képességeket.
  • Koncentráció és türelem fejlesztése: A játék során a gyermekeknek folyamatosan figyelniük és kitartóan próbálkozniuk kell, mígnem sikerül a megfelelő formát a megfelelő helyre beilleszteni. Ez fejleszti a koncentrációt és a türelmet, melyre az élet minden területén szüksége lesz.
  • Kreativitás ösztönzése: Bár a formák és a nyílások közötti megfelelések szabályokhoz kötöttek, a gyermekek kreatívak lehetnek abban, hogy milyen sorrendben illesztik be a formákat. A rugalmas pop-it formák esetén a gyermekek azt is felfedezhetik, hogy alternatív módon is berakhatják a formákat ill. kivehetik a süni hátából. 
  • Társas készségek fejlesztése: Ha a gyerekek csoportosan játszanak, a játékok segíthetnek az együttműködés, az osztozkodásban és a társas készségek elsajátításában és fejlesztésében.
  • Szenzoros fejlesztés: A formabedobó játékok érzéki stimulációt nyújtanak, amely hozzájárul a gyermekek szenzoros (érzékeléssel kapcsolatos, úm. látás, tapintás) készségeinek fejlődéséhez.

Mindezeken túlmenően a Spike formaberakóval az egytől ötig számolást is megtanulhatod vizuális megerősítéssel. Nem csak azért mert 5 formát tartalmaz hanem mert a formák mindegyike kötődik egy-egy számhoz. A körnek egy körbefutó oldala van, a szív két részből áll, a háromszögnek három, a négyszögnek négy oldala van, míg a csillagnak öt ága.

A készlethez tartozó útmutató számos játékötletet is tartalmaz.

Gyártó: Learning Resources (EK). Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Akik ezt a terméket vásárolták, ezt is választották hozzá:

Az oldal tetejére