Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

8.190 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Formaberakó finommotorika fejlesztő süni Spike Puzzle Playmate

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 164
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Formaberakó és finommotorika fejlesztés egyben

A Learning Resources évek óta népszerű finommotorika fejlesztő sünijének új barátja megérkezett. Ez a rendhagyó formaberakó folyamatos matatásra és kísérletezésre ösztönzi a csöppségeket, játék közben remekül fejlődik kézügyessége. Színes, finom tapintású kivehető és visszailleszthető formák segítenek abban, hogy fejlesztőpedagógusok által összeállított játékos feladatokkal sajátítsatok el öt alapkészséget, úgymint finommotorika, logika, ok-okozati összefüggések, alak-, szín és számfelismerés.    

18 hónapos kortól ajánljuk.

A Learning Resources sünicsalád már a korai években sokoldalúan fejleszti a gyerekek kézügyességét. Ird be az oldalunkon lévő keresőbe, hogy süni és mutatjuk neked a süniket!
A süniken kívül sok-sok finommotorika fejlesztő játékunk van. Kíváncsi vagy? Kattints ide és válogass a jobbnál jobb kézügyesség fejlesztő játékok között! >>>

8.190 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Spike kis barátja remek lehetőséget nyújt a kritikus gondolkodás fejlesztéséhez. Ez a formaberakó folyamatos matatásra késztet, és állandó kihívásokra ösztönzi az agyat a tüskékkel és geometriai alakzatokkal, amiket a helyükre kell illeszteni. A gyerekek játék közben megtanulják felismerni és megkülönböztetni a színeket, alapvető formákat és a számokat. Az egyéni játék, a folyamatos matatás segíti a gyermeket, hogy felfedezze az ok-okozati összefüggéseket és magabiztossá teszi önálló problémamegoldó készségét illetően. Ezalatt erősödnek az ujjakat és kezeket mozgató izmok, elsajátítják a finommotorikus mozgásokat. Engedd szabadjára kíváncsiságát, hadd fejlessze gondolkodását a Spike formaberakó sünivel!

A hüvelykujj és a mutatóujj fogási erősségének és az ujjak ügyességének kulcsszerepe lesz később a ceruzafogás elsajátításánál. De ugyanilyen fontos szerepe van más kisebb tárgyak megfogásánál, ollóval való vágásnál, öltözködésnél, az önálló ékezésnél, később a rajzolásnál és írásnál, no meg az élet megannyi területén. A Spike-kal való játék ezért nem csak gyermeked képzelőerejét fejleszti, hanem azon készségei is fejlődnek, melyekre egész későbbi élete során szüksége lesz majd.

A süni 2,5 cm vastag és 27 cm széles. 

A készlet tartalma:

  • 1 db Spike formaberakó lap (süni alakú);
  • 5 db tüske, különféle színekben és formajelöléssel,
  • 1-5-ig számozva;
  • 5 db formaberakó (kör, szív, háromszög, négyzet, csillag)

18 hónapos kortól ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK) Spike Puzzle Playmate (LER9103)

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére