Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > > > >

Gears! Gears! Gears! Cukrászda és cukorkabolt fogaskerekes építőjáték

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
14.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 300
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. november 14.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Cukrászda fogaskerekekből?

Engedd szabadjára a fantáziád a Learning Resources Gears! Gears! Gears! Cukrászda építő készletével. Keverd kedvedre a nyalóka mintájú fogaskereket. A a 82 darabos készlet színes fogaskerekei, süteményes formái, jégrémek és nyalókák gondoskodnak a kalandokról, miközben kiválóan fejlesztik a kreatitivitást, a finommotorikát és a probléma megoldó készséget.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 4 év alatt nem ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk: