Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

21.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 790 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

2021. januárban munkanapokon 15-17 óra között tartunk nyitva.

Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a biztonsági óvintézkedésekről itt >>>

Gears! Gears! Gears! Fogaskerekes vidámpark építő játék

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. január 26.
Szerezhető CC pontok: 440
Várható szállítási díj: 790 Ft

Szeretnél saját vidámparkot otthonra? Építsd meg olyanra, amilyenre szeretnéd!

A Learning Resources Gears! Gears! Gears! Szédítő Vidámpark 120 darabos, motorizált készletéből te magad építheted meg a vidámparkodat. Színes fogaskerekek, óriáskerék, ringlispil, hullámvasút, sötétben világító gömbszemek és megannyi lehetőség a kreativitás kibontakoztatásához. A készlet elemet nem tartalmaz.

21.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mi lehetne izgalmasabb meglepetés, mint egy vidámpark, amit magad építhetsz meg, ahová belépőjegy nélkül bármikor bemehetsz és bármire, bármennyiszer felülhetsz. A Gears! Gears! Gears! játékok egyedülállóan kreatív módon használják minden gyerek kedvencét: a fogaskerekeket.

Az építési útmutató alapján könnyedén megépítheted mindegyik játékot, majd össze is építheted őket. Természetesen meg is variálhatod a játékokat, kísérletezhetsz a fogaskerekekkel és a különböző építőelemekkel.

Az elemes távirányító és a motor segítségével pedig mozgásba is hozhatod az építményeket! 

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A játék 3 db AA elemmel működik. A doboz az elemet nem tartalmazza. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. A játékhoz magyar nyelvű tájékoztatót és illusztrált építési útmutatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére