Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Gears! Gears! Gears! Fogaskerekes vidámpark építő játék

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
21.990 Ft
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 440
Várható szállítási díj: 490 Ft

Szeretnél saját vidámparkot otthonra? Építsd meg olyanra, amilyenre szeretnéd!

A Learning Resources Gears! Gears! Gears! Szédítő Vidámpark 120 darabos, motorizált készletéből te magad építheted meg a vidámparkodat. Színes fogaskerekek, óriáskerék, ringlispil, hullámvasút, sötétben világító gömbszemek és megannyi lehetőség a kreativitás kibontakoztatásához. A készlet elemet nem tartalmaz.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mi lehetne izgalmasabb meglepetés, mint egy vidámpark, amit magad építhetsz meg, ahová belépőjegy nélkül bármikor bemehetsz és bármire, bármennyiszer felülhetsz. A Gears! Gears! Gears! játékok egyedülállóan kreatív módon használják minden gyerek kedvencét: a fogaskerekeket.

Az építési útmutató alapján könnyedén megépítheted mindegyik játékot, majd össze is építheted őket. Természetesen meg is variálhatod a játékokat, kísérletezhetsz a fogaskerekekkel és a különböző építőelemekkel.

Az elemes távirányító és a motor segítségével pedig mozgásba is hozhatod az építményeket! 

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A játék 3 db AA elemmel működik. A doboz az elemet nem tartalmazza. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. A játékhoz magyar nyelvű tájékoztatót és illusztrált építési útmutatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk: