Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

8.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Csomagpontra szállítás csak 890 Ft 15.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Gophers Maze - Hörcsög az útvesztőben társasjáték

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 170
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Számolj, kombinálj és gyűjtsd be az elemózsiát! Az összeadás-kivonás sosem volt még ilyen izgalmas!

A Brainy Band vadonatúj, Gophers Maze - Hörcsög az útvesztőben játékával könnyedén és rutinszerűen  sajátíthatod el az összeadás-kivonást! Bájos és izgalmas családi társasjáték mindenkinek, aki szereti próbára tenni fejszámolását, kombinációs készségét. Manőverezz a hatszintes labirintusban és légy te a legügyesebb!

8.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Hogyan lehet játszani az Gophers Maze társasjátékot?

HurriCount számhurrikán

A hörcsögök épp most ébredtek fel hosszú téli álmukból és nagyon éhesek. Itt az ideje, hogy megkeressék az elraktározott élelmet a hosszú és kanyargós járatokban. A hosszú labirintus hat szintjét rejtett átjárók kötik össze, de a hörcsögök sajnos elfelejtették, hová raktározták el a gabonát és a többi élelmet. Csak a legagyafúrtabb hörcsög képes megtalálni a készleteket!

A játék során a játékosoknak a lehető legtöbb élelmet kell összegyűjteniük (makkot, bogyókat, gabonát). A legtöbb eleséget begyűjtő játékos nyer.

A játékosok a hatszintű labirintusban közlekednek, és a dobókockán látható számok alapján lépnek ill. ha átjáróhoz érkeznek, ez alapján kerülnek a labirintus különböző szintjeire.

Ha olyan mezőre érkeznek, ahol elemózsia található, a kezükben lévő kártyák segítségével gyűjthetik be, amennyiben:

  • a kártyán látható elemózsia és annak száma megegyezik a mezőben láthatóéval (pl. a mezőben 9 makk látható, a kártyán pedig szintén 9 makk szerepel)
  • két vagy több kártyán ugyanaz az elemózsia látható és összegük megegyezik a mezőben látható értékkel (pl. a mezőben 11 gabona látható, a játékos pedig le tud rakni egy 5-ös és egy 6-os gabona kártyát)
  •  két vagy több kártyán ugyanaz az elemózsia látható és különbségük megegyezik a mezőben látható értékkel (pl. a mezőben 8 eper látható, a játékos pedig le tud rakni egy 12-es és egy 4-os eper kártyát, mivel 12-4=8)

A játék izgalmait speciális mezők és varázskártyák fokozzák, a nehézségi fokozat pedig a játékosok tudásszintje alapján tetszőlegesen változtatható.

Kíváncsi vagy a részletes játékszabályra? Nézd meg itt! >>> 

Mitől olyan izgalmas kártyajáték Gophers Maze?

A hatszintű labirintusnak és a kártyák leosztásának köszönhetően minden játék megismételhetetlen. A labirintusok minden szinten eltérőek, a játékosok bármely irányba elindulhatnak (csak a falak szabnak akadályt), viszont bármely körben változhat a labirintus szintje, akár mert valamely játékos átjáróhoz érkezett, vagy kijátszik egy ásókártyát, így minden játékosnak arra kell törekednie, hogy saját körében begyűjtse az elemózsiát.

A játékosoknak nem csak szemfüleseknek kell lenniük és észrevenni az útjukba eső elemózsiákat, hanem gyorsan ki kell számolniuk, hogy a kezükben lévő lapok milyen kombinációjával gyűjthetik be azokat.  

Kik játszhatják az Gophers Maze társasjátékot?

A Gophers Maze társasjátékot, könnyített szabályok mentén akár 5 éves kortól is lehet játszani (szűkített kártyapakli, egyszerűbb szabályok), de a nehezített változatok 7 éves és annál idősebb gyerekek, sőt, felnőttek számára is izgalmas játékélményt tartogatnak (összetettebb szabályok).

Milyen készségeket fejleszt az Gophers Maze társasjáték?

A Gophers Maze társasjáték azon túl, hogy remek szórakozás és élvezetes játékká varázsolja a matekozást, számos készséget fejleszt.

  • logikai, stratégiai gondolkodás
  • az összeadás és kivonás rutinszerű elsajátítása
  • a számok közötti összefüggések felfedezése
  • térorientáció (irányok, jobbra-balra-előre-hátra-fel-le értelmezése és gyakorlati alkalmazása bármely nézőpontból)
  • koncentráció
  • odafigyelés
  • türelem

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett.

Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. A számok világában otthonosan mozgó gyerekek pedig csúcsra járathatják matematikai tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Nézd meg a The Brainy Band többi játékát CURIOCITY-ben! >>>

Termékinformációk

Gyártó: Sergey Parhomenko Vállalat, Oroszország

Forgalmazó: Europában forgalmazza a The Brainy Band OÜ., Észtország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Észtország

négyszögletű kártyák 

Az oldal tetejére