Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

Mikor érezted magad utoljára gyereknek?

CURIOCITY
2022. 03. 28. 17:25:00

Játékot keresel, amivel sokáig szívesen játszik, ami kreatív, ami fejleszti készségeit, ami segít a tanulásban? Társasoznátok egy jót, de nem tudod, mit válassz? Meglepnél rokonod, barátod valami hasznos ajándékkal? Látogass el budapesti bemutatótermünkben, ahol több száz meglepetésötlettel várunk, amiket akár ki is próbálhatsz!

Mikor érezted magad utoljára gyereknek?

Mitől más CURIOCITY Bemutatóterme, mint a többi játék- és ajándékbolt?

CURIOCITY-ben kifejezetten olyan játékokat és meglepetés ötleteket válogattunk össze, amire gondolni se mernél és a gyűjteményünk napról napra bővül. Így egy helyen csupa olyan izgalmas különlegesség vár, amit hipermarketekben, üzletláncokban nem találsz. A legkisebbektől a nagyobb gyerekeken át a játékos kedvű felnőttekig mindenkinek tartogatunk eredeti ötleteket, legyen az apró figyelmességnek vagy nagyobb értékű ajándéknak való.

Nézd meg az alábbi rövid videót, mi minden vár rád, amikor belépsz hozzánk.

Nálunk az se baj, ha még nem tudod, mit keresel. Ha elmondod, kit szeretnél meglepni, mi biztosan fogunk tudni olyat ajánlani, amivel garantáltan elbűvölöd majd, akinek adod. De könnyen megesik, hogy te is elcsábulsz egyik másik ötletünk láttán:)

Ami pedig még ennél is fontosabb: nálunk sosem veszel zsákbamacskát. A játékokat élőben megmutatjuk neked, elmondjuk hogyan kell játszani, és mi az, amiért érdemes választanod. Sőt, a legtöbb játékunkat ki is próbálhatod!

Kíváncsi vagy rá, mit szólna gyermeked egyik vagy másik meglepetés ötletünknek, melyiket szeretné leginkább megkapni szülinapra, névnapra, vagy látni a karácsonyfa alatt? Hozd el, játsszatok vele és kiderül, minek örülne leginkább!

Hogyan juthatsz el CURIOCITY bemutatótermébe?

Tömegközlekedéssel legegyszerűbben a Gárdonyi tér villamos  megállótól 2-3 perc, vagy az M4 Gellért tér megállótól 5-6 perc gyaloglás után juthatsz el hozzánk.
(Címünk: 1111 Budapest, Budafoki út 31.) 

Gépjárművel való megközelítéshez, az egyszerűség kedvéért mellékelünk egy térképet.

 

 

Gyereket is vihetek magammal?

Természetesen nyugodtan jöhettek családostól, kivált, ha arra vagy kíváncsi, mennyire örülne a leendő ajándékozott egyik vagy másik meglepetés ötletünknek. Sok-sok vásárlónk látogat el hozzánk húsvéti, karácsonyi, születésnapi "ötletlista" készítése céljából. 

Látogass el hozzánk mielőbb és érezd újra gyereknek magad! Szeretettel várunk!

NYITVA:
HÉTFŐ - PÉNTEK  10-18 KÖZÖTT

 

Az oldal tetejére