Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > > >

Különleges élményt szeretnél?

CURIOCITY
2015. 02. 15. 00:00:00

Szülinapi zsúr, óvodai, iskolai rendezvény közeleg, vagy egy nagyobb szabású rendezvényt, fesztivált szervezel? Igazán emlékezetes gyerekprogramra vágysz? Válaszd a CURIOCITY Varázskuckót, és a siker nem marad el!

CURIOCITY a szó szoros értelmében házhoz viszi a különleges játékélményeket. CURIOCITY-ben ugyanis nem megvásárolhatod a máshol nem kapható,világszinten is újdonságnak számító játékokat, hanem kisebb-nagyobb összejövetelekhez és rendezvényekhez is játszhatsz velük, az animációs programjaink keretében, mellyel a 3-12 éves gyerekek részére kínálunk feledhetetlen élményeket.

Mi az a CURIOCITY Varázskuckó?

CURIOCITY Varázskuckó a CURIOCITY rendezvény szolgáltatása, amelynek során a néhány órás gyerekzsúrtól a több napos fesztiválokig biztosítjuk a gyerekek (és persze szüleik) szórakoztatását varázslatos és megunhatatlan játékainkkal. Nézd meg az alábbi ízelítő videót!

 

Milyen programokat kínálunk?

Minden rendezvény esetében az igények alapján egyedileg állítjuk össze a programokat, de ízelítő és kiinduló pont gyanánt összegyűjtöttük legnépszerűbb programjainkat.

Feledhetetlen játék több mint 10 kg Kinetic Sand™ - Örökmozgó homokkal

Kinetic Sand - Örökmozgó homokA Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (vagy szó szerinti fordításban kinetikus homok, ill. mozgó homok) semmihez sem hasonlítható, amivel eddig találkoztál. Olyan, mintha nedves lenne, mégsem az. Simogatón átfolyik az ujjaid között, de összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz. Lehet belőle építeni, szobrászkodni, vagy órákon át túrhatod, mégsem koszolod össze magad. Ráadásul sosem szárad ki!

Gyere és túrj bele! Formázhatsz belőle süteményt, állatokat, vagy éppen autót, repülőt. Építhetsz várat vagy éppen homokgolyó pályát, amelyen leguríthatod a homokgolyót. Építhetsz hidat, vagy fúrhatsz bele alagutat.

De vigyázz, mert ha nem figyelsz, önálló életre kel!

 

 

 

Kinetic Sand Dino Dig - Dinó Ásatás

 

Vegyél részt a nagy dínó ásatásban a Kinetic Sand™ Dino Diggel!

Repülj velünk egy igazi ásatás kellős közepére. Fogd kezedbe a szerszámokat, vésőt, ásót, no meg az elmaradhatatlan ecsetet és hozd felszínre a mélyben rejtőző dínó csontvázat.

És még tovább fokozzuk az élményt: CURIOCITY Varázskuckóban több mint 10 kg Kinetic Sand - Örökmozgó homokból bányászhatod elő a csontváz részeit! 

Mi lehet ez? Triceratops? Tyrannosaurus Rex? Rakd össze és meglátod!

 

 

 

Varázslatos alkotóház Bubber Pillegyurmával

Ez a pillekönnyű gyurma tapintásra és formázhatóságra egyaránt eltér az eddig megismert gyurmáktól. Selymes, lágy, simogató, nem ragad, és nem maszatol, mnint a hagyományos gyurma. Nem kell előmelegíteni, előgyúrni, mert azonnal és rendkívül könnyen formázható. És sosem szárad ki, mindig ugyanolyan marad!

 

Építs várat a Castle Molds Várépítővel!

Castle Molds - Várépítő szett

A Bubber Pillegyurmából a nyolc részes Castle Molds Várépítő készlet segítségével néhány mozdulattal megépítheted a bevehetetlen bástyát és várfalat. Ez a gyurma ugyanis ha összenyomják, rugalmasan keménnyé válik, ám ellazítva tökéletesen felvesz bármilyen formát.

Emelhetsz csigalépcsős vártornyot, ahová bemenekítheted a hétfejű sárkány barlangjából kiszabadított királylányt. Feledhetetlen élményt nyújt nem csak a gyerekeknek, de még a szüleiknek is.

De ha a középkor világa helyett inkább a jövőbe vágysz, repülj gondolatban egy távoli galaxisba, és építs csillagvárost, űrhajót vagy bármit, amit a rendelkezésre álló formákból elképzelsz!

 

 

 

Kipróbálnád milyen lehet téglákból építkezni?

Brick Maker - TéglaformázóSzívesen játszol a Minecraft-tal, szereted a kihívásokat? Lépj ki a virtuális világból, használd a Brickmaker Téglaformázót és alkoss kedvedre a két kezeddel!

Építsd meg az általad elképzelt világot és benne a különféle épületeket, használati tárgyakat a pillekönnyű Bubber gyurma téglákból és építőelemekből, amelyek olyan rugalmasak és teherbírók, hogy akár egy felhőkarcolót is megépíthetsz belőlük.

Az itt látható építmény126 építőelemből készült, fehér és kék gyurma felhasználásával. Közös munkával kb. 30-40 perc alatt megépíthető. Modellező kedvűeknek, az aprólékos műgonddal építkezni kedvelőknek kihagyhatatlan! 

 

 

 

 

Varázsolj mozdonyt, mackót vagy éppen színes mandalát!

Smart Shape Kreatív Formavágó + Bubber Pillegyurma

Végre egy gyurma, amellyel változatos színekben is alkothatsz, mert nem kell attól tartanod, hogy a különféle színű gyurmák elszínezik egymást. Sőt, ha kedved tartja, még kedvenc színeidet is kikeverheted belőle, mert a Bubber Pillegyurma különböző színeit összegyúrva a színkeverés elve alapján tetszőleges színeket is kikeverhetsz.

A szívárvány színeiben pompázó, bársonyos tapintású gyurma már önmagában is feldobja a hangulatot, a Smart Shape Cutter Kreatív Formavágó készlettel azonban bármilyen figurát megalkothatsz, kedvenc állatodtól a gőzmozdonyig, az egyszerűbbtől a bonyolultig. A nagyobbak pedig mandalát is készíthetnek.

 

 

 

 

Rajzoltál már kaviccsal papírra!

Crayon Rocks KavicskrétaPróbáld ki milyen egyedülálló élmény a Crayon Rocks® Kavicskrétával rajzolni. Ez a 100%-ban természetes, szójaviaszból készült rajzkréta tökéletesen simul az ujjakhoz. Nem maszatol, nem hagy nyomot az ujjakon, ellenben gyönyörűen rajzolhatsz vele a papírra. A legkisebbek is könnyedén rajzolhatnak és satírozhatnak vele akár nagyobb felületeket is. A nagyobbak számára pedig igazi „cool” dologgá teszi a rajzolás.

Kápráztasd el magad ezzel a varázslatos rajzeszközzel,
a vele készült rajzaiddal pedig a többieket!

 

Szlalomverseny az "ujjra"-tervezett modell játékautóval, a Modarri-val!

Ugye te is szeretsz autózni? A gurítgatós-tologatós, gyerekes játékautókból azonban már kinőttél. Modellautó építéssel sincs kedved napokig szöszmötölni, hogy azután az elkészült művet ráadásul kezedbe se merd venni, nehogy kárba vesszen sziszifuszi munkád. A távirányítós autócsodákhoz pedig mindig pont akkor nincs kéznél elem, vagy feltöltött akkumulátor, amikor játszanál vele!

Vegyél részt a Modarri szlalomversenyben és tedd próbára az ügyességedet ezzel az ujjal irányítható modell autóval!

A Modarri játékautóihoz nem kell elem, se akkumulátor, mégis nagyobb élmény vezetni, mint a legvagányabb távirányítós autót, mert szó szerint érzed vele az utat. Saját kedvedre variálhatod a minden modellel csereszabatos karosszéria elemeket, mégis pár perc alatt megépítheted saját tervezésű, egyedi kinézetű autódat, amellyel a legnagyobb autórajongókat is lenyűgözheted. Valódi kormánymű, valódi rugós teleszkópok, kiválóan tapadó valódi gumikerekek, precíziós technológia, mégis bárhová magaddal viheted, bárhol és bármennyit játszhatsz vele, nem kell félned attól, hogy bármi baja lesz.

TURBÓZD FEL MAGAD ÉS TEDD PRÓBÁRA ÜGYESSÉGEDET!

Mennyibe kerül a CURIOCITY Varázskuckó?

Minden megkeresés esetén egyedi ajánlatot adunk az igények függvényében, mindazonáltal összeállítottunk néhány standard csomagot a legtipikusabb eseményekre, rendezvényekre, az időtartam és a részvevők száma szerint.

A díjak ÁFA-val együtt értendőek, Budapesti helyszínre vonatkoznak, a terembérleti és vendéglátói díjakat (étel, ital árakat) nem tartalmazzák. Kérésre, külön ajánlat keretében biztosítani tudjuk a rendezvényhelyszínt, illetve a vendéglátó szolgáltatásokat is. 

CURIOCITY Varázskuckó: Szülinapi zsúr

Résztvevők száma: 8-12 fő (az ünnepelttel együtt)

Időtartam: 2 óra

Alapcsomagban kínált játékok:
(ezekből az ünnepelt érdeklődési köre alapján választjuk ki a konkrét játékokat és foglalkozásokat) 

Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (10 kg), Kinetic Sand Dino Dig, Bubber Pillegyurma (2 kg, többféle színben), Brick Maker – Téglaformázó, Castle Molds Várépítő szett, Smart Shape Cutter – Kreatív Formavágó + sablonok figurákkal és mandalákkal, Crayon Rocks Kavicskréta rajzfoglalkozás, Flype – Pörögj rá!, Modarri - Szlalomverseny, Spiral Billard bajnokság (a 28 cm-es Home táblán) 

Díja: 35,000 Ft

Igazi meglepetést szeretnél?
Add ajándékba az ünnepeltnek CURIOCITY játékait 10% kedvezménnyel!

CURIOCITY Varázskuckó: Non-profit rendezvény*

Résztvevők száma: egyidejűleg 8-12 gyermek számára, a teljes időtartam alatt 50-200 fő,

Időtartam: 6 óra (1 nap)

Alapcsomagban kínált játékok:

Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (10 kg), Kinetic Sand Dino Dig, Bubber Pillegyurma (2 kg, többféle színben), Brick Maker – Téglaformázó, Castle Molds Várépítő szett, Smart Shape Cutter – Kreatív Formavágó + sablonok figurákkal és mandalákkal, Crayon Rocks Kavicskréta rajzfoglalkozás, Flype – Pörögj rá!, Modarri - Szlalomverseny, Spiral Billard bajnokság (a 28 cm-es Home táblán) 

Díja: 60,000 Ft

Amennyiben a rendezvényre CURIOCITY Webáruház termékeit szeretné tombola nyereményként vagy bármilyen más célra megvásárolni, a vásárlás értékéből 10% engedményt adunk.

* Csak non-profit szervezetek ill. állami intézmények számára és csak ingyenes rendezvények esetén vehető igénybe.

CURIOCITY Varázskuckó: Fesztivál program

Résztvevők száma: egyidejűleg 12-18 gyermek számára, a teljes időtartam alatt cca. 200-400 fő.

Időtartam: 8-10 óra (1 nap)

Alapcsomagban kínált játékok:

Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (10 kg), Kinetic Sand Dino Dig, Bubber Pillegyurma (3-4 kg, többféle színben), Brick Maker – Téglaformázó, Castle Molds Várépítő szett, Smart Shape Cutter – Kreatív Formavágó + sablonok figurákkal és mandalákkal, Crayon Rocks Kavicskréta rajzfoglalkozás, Flype – Pörögj rá!, Modarri - Szlalomverseny, Spiral Billard bajnokság (a 28 cm-es Home táblán) 

Díja: 100,000 Ft

Amennyiben a rendezvényre CURIOCITY Webáruház termékeit szeretné tombola nyereményként vagy bármilyen más célra megvásárolni, a vásárlás értékéből 10% engedményt adunk.

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET? KERESS MINKET MÉG MA!

 

Megjegyzés: Az élő fotók a PlayKid Mikuláshétvégén készültek, 2014. december 6-7-én.