Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Légy részese a világrekordnak - LEGO Kidfest 2019

CURIOCITY
2019. 05. 24. 00:00:00
Légy részese a világrekordnak - LEGO Kidfest 2019

Gyere az ország legnagyobb családi eseményére, vegyél részt a világrekord kísérletben és építs a Mad Mattr örökmozgó gyurmával úgy, mint eddig sosem!  

CURIOCITY is vendégszerepel az idei KIDFEST-en (korábban LEGO STORE SHOW) a Mad Mattr örökmozgó gyurmával, így a világrekord kísérlet előtt, alatt és után kipróbálhatod, hogyan legózhatsz a Mad Mattr Ultimate Brickmaker kockagyárral, mi mindent alkothatsz a Quantum Toolbox barkácskészlettel és megnézheted hogyan bújnak ki a szörnyek a Meteor Monsterből. Emellett részt vehetsz Magyarország első Mad Mattr Curling bajnokságán is!

Hol és mikor lesz a Kidfest és milyen programok várnak rád?

A Kidfest 2019. június 1-én és 2-án lesz a Millenárison, ahol együtt megépíthetjük a több mint 900 méter hosszú láncot LEGO® elemekből! Ez a rekordbeállítás csak együtt sikerülhet! 

A világrekord beállítása és a Mad Mattr kockagyár mellett számos további LEGO-program, családi aktivitás és Nickelodeon-játszóház vár a helyszínen.

Mivel vár CURIOCITY és a Mad Mattr kockagyár?

Az alábbi videó a tavalyi Kidfesten készült, nézd meg, hohgy ízelítőt kaphass mi minden vár rád!

Az óriás Mad Mattr gyurma asztalon több kilónyi Mad Mattr gyurmával játszhatsz, és kipróbálhatod a Relevant Play összes formázóját, az Ultimate Brickmaker kockagyártól, a Quantum Toolbox barkácskészleten át a mini 3D kinyomóig és várépítő készletekig. Engedd szabadjára a fantáziád, mert bármit, bármilyen megépíthetsz a soha ki nem száradó, semmibe nem ragadó, ellenállhatatlan tapintású gyurmából. De animátoraink hasznos tippeket is adnak az építéshez.

Kövesd oldalunkat hamarosan újabb részleteket árulunk el, mi mindennel készülünk.

Nem iratkoztál még fel hírlevelünkre? Nem lájkoltad még Facebook oldalunkat?

Itt a remek alkalom, mert a Kidfest támogatójaként családi jegyeket sorsolunk ki Facebook lájkolóink és hírlevél feliratkozóink között. 

  • Facebook lájkolók körében a 2019. május 24-én megjelent poszt lájkolói között sorsolunk ki egy családi jegyet
  • Hírlevél feliratkozóink között három családi jegyet sorsolunk ki a jelentkezők közül. Jelentkezni a következő hírlevél kiküldése után lehet, amelynek időpontja vasárnap (2019/05/26) délelőtt.

A családi jegy a rendezvény tetszőlegesen választott napjára szól családonként 4 fő részére.

A Facebook nyereményjáték részvételi szabályzata:

A nyereményjátékban minden 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki:

  • lájkolta a nyereményjáték eredeti Facebook posztját
  • az eredeti Facebook poszthoz beírta kommentbe mit építene a Mad Mattr-ből, melyik napon szeretne jönni

A sorsolás szempontjából elengedhetetlen, hogy a bejegyzés lájkolása és kommentelése az eredeti CURIOCITY Facebook bejegyzésre vonatkozzon, a közvetett lájkolásokat technikai okokból nem áll módunkban felhasználni. A sorsolást automata végzi, amely csak azok közül választ, akik LÁJKOLTÁS ÉS KOMMENTELTÉK is az eredeti Facebook bejegyzést.  Amennyiben egyazon személy több alkalommal is kommentel, úgy a sorsolásnál véletlenszerűen kiválasztva CSAK egy kommentet veszünk figyelembe. Az eredeti Facebook bejegyzés lájkolása a jelen részvételi szabályzat elfogadását jelenti. A bejegyzés lájkolásával a nyereményjátékban résztvevő személy hozzájárul ahhoz, hogy nevét (Facebook oldalára mutató hiperlinkkel együtt) CURIOCITY a nyertes kihirdetésekor Facebook oldalán nyilvánosságra hozza. A nyereményjátékban nem vehetnek részt CURIOCITY Kft. alkalmazottai és alvállalkozói, továbbá ezek családtagjai. A nyertes 1 db családi belépőt nyer a Kidfest egyik általa választott napjára. A nyertesnek az eredményhirdetés után legkésőbb 24 óráig van lehetősége jelentkezni nyereményéért és megadni az átvételhez szükséges személyes adatokat (név, telefonszám, email cím). Ha a nyertes nem jelentkezik és / vagy az átvételéhez szükséges adatokat nem bocsátja CURIOCITY rendelkezésére a megadott határidőn belül, úgy CURIOCITY jogosult nyereményét más, a játékban részt vett személy részére felkínálni. CURIOCITY pótsorsolást nem tart.  Nyereményjáték szervezője fenntartja a jogot, hogy a játék, illetve a részvétel szabályait megváltoztassa. 

Árukereső.hu