Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Mikor érezted magad utoljára gyereknek?

CURIOCITY
2018. 09. 25. 17:29:52

Felejtsd el a tipródást a végeláthatatlan polcok előtt, a bosszankodást, hogy nem találsz semmi kedvedre valót, a türelmetlenkedést, hogy mikor végzel már! Ugorj be hozzánk, engedd el magad és add át magad a csábításnak, hogy újra gyerekké válhass!

Mikor érezted magad utoljára gyereknek?

Gyereknek lenni nem más, mint gondtalanul örülni a pillanat varázsának. Amikor kezedbe fogsz egy színes a kavicsot és megelevenedik a papíron, amit rajzolsz vele. Amikor a pihe-puha gyurmából építőkockákat készítesz és legózni kezdesz vele. Amikor összerakod saját autód, úttalan utakon vezeted és hatalmasat ugratsz vele. Amikor összepattintasz magadnak egy labdát és játszol vele. Amikor elgurítod a golyót és pont oda érkezik, ahova szeretnéd. Amikor elsőként veszed észre a helyes megoldást és kaparintod meg a totemet vagy elsőként kelsz át az örvényeken és jutsz a célba. Vagy amikor beprogramozod robotodat és az pontosan azt csinálja, amit elterveztél.

Ha betérsz CURIOCITY Bemutatótermébe, pontosan ilyen élmények várnak rád. Nézd meg az alábbi rövid videót, melyből ízelítőt kaphatsz abból az érzésből, amikor belépsz hozzánk.

Mitől más CURIOCITY, mint a többi játékbolt?

"Csodálatos, innovatív játékok. Az eladók lelkesen mutatják be őket."

"Kedves kis bolt, hozzáértő szakemberrel. Sokat lehet tanulni."

"Nem a sima társasjátékokat találom meg, hanem ami gondolkodtató és logikára épül."

"Ötletes játékok, amelyeket ki is tudok próbálni."

"Végtelenül türelmesen, kedvesen megmutattak mindent, ami minket érdekelt.
Egy nap is kevés lett volna. Fantasztikus dolgok vannak CURIOCITY-ben."

(vásárlói vélemények)

 

CURIOCITY-ben kifejezetten olyan játékokat és meglepetés ötleteket válogattunk össze, amire gondolni se mernél és a gyűjteményünk napról napra bővül. Így egy helyen csupa olyan izgalmas különlegesség vár, amit hipermarketekben, üzletláncokban nem találsz. A legkisebbektől a nagyobb gyerekeken át a játékos kedvű felnőttekig mindenkinek tartogatunk eredeti ötleteket, legyen az apró figyelmességnek vagy nagyobb értékű ajándéknak való.

Nálunk az se baj, ha még nem tudod, mit keresel. Ha elmondod, kit szeretnél meglepni, mi biztosan fogunk tudni olyat ajánlani, amivel garantáltan elbűvölöd majd, akinek adod. De könnyen megesik, hogy te is elcsábulsz egyik másik ötletünk láttán:)

Ami pedig még ennél is fontosabb: nálunk sosem veszel zsákbamacskát. A játékokat élőben megmutatjuk neked, elmondjuk hogyan kell játszani, és mi az, amiért érdemes választanod. Sőt, a legtöbb játékunkat ki is próbálhatod!

Kíváncsi vagy rá, mit szólna gyermeked egyik vagy másik meglepetés ötletünknek, melyiket szeretné leginkább megkapni szülinapra, névnapra, vagy látni a karácsonyfa alatt? Hozd el, játsszatok vele és kiderül, minek örülne leginkább!

 
Mit próbálnál ki CURIOCITY meglepetés ötletei közül? Többet is megjelölhetsz!
Binabo építőjáték
Brainy Band játékok (CatOwl, Hurricount, Frui10, Gophers Maze)
Crayon Rocks kavicskréta
Djeco játékok és kreatív foglalkoztatók
Kinetic Sand
Mad Mattr (a soha ki nem száradó gyurma, amivel legózhatsz is)
Modarri ujjra tervezett autómodell
Spiral Billard
Vortex
Ügyességi játékok
Partijátékok
Logikai, stratégiai játékok
Egyéb:
Írd ide, mi lenne az:
 
 
 
 
 
 
Created with Quiz Creator

 

Hogyan juthatsz el CURIOCITY bemutatótermébe?

Tömegközlekedéssel legegyszerűbben a 4-es metró (M4) Újbuda központ megállójától (Allee bevásárlóközpont) 5-7 perc gyaloglással tudsz eljutni hozzánk, de a Kosztolányi Dezső tértől (7-es busz, 19-es, 49-es villamos) is ugyanennyi időbe telik.  

Gépjárművel való megközelítéshez, az egyszerűség kedvéért mellékelünk egy térképet.

 

 

Gyereket is vihetek magammal?

Természetesen nyugodtan jöhettek családostól, kivált, ha arra vagy kíváncsi, mennyire örülne a leendő ajándékozott egyik vagy másik meglepetés ötletünknek. De azt előre jelezzük, hogy nagyon sok csábító különlegesség vár Benneteket! 

Látogass el hozzánk mielőbb és érezd újra gyereknek magad! Szeretettel várunk!

NYITVA:
HÉTFŐ - PÉNTEK  15-19 h KÖZÖTT

 

Az oldal tetejére