Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > > >

Mivel tedd igazán emlékezetessé a partit?

CURIOCITY
2016. 02. 03. 16:52:00
Mivel tedd igazán emlékezetessé a partit?

Legyen az szülinapi parti, évforduló, csapatépítő buli, vagy éppen konferencia, mindig komoly töprengés tárgya, mivel szórakoztasd a résztvevőket a kötelező programokon túl. CURIOCITY-ben nem csak megvásárolhatod különleges játékainkat, de házhoz is visszük a megunhatatlan játékélményeket!

Ha igazán emlékezetessé akarsz tenni egy különleges eseményt, nem elég a helyszínről, az ételről-italról és persze a megfelelő kiszolgálásról gondoskodnod. Legalább ilyen fontos, hogy olyan egyedi, különleges élménnyel lepd meg vendégeidet, amelyről hetekig, hónapokig beszélnek. A CURIOCITY által kínált Spiral Billard élményprogram csomagot pontosan ezért találtuk ki.

Mi az a Spiral Billard?

A szó szoros értelmében szédítően izgalmas Spiral Billard (vagy magyarosan spirál biliárd) egy olyan új biliárd játék, amelyet hagyományos biliárd asztal helyett különleges kialakítású fatáblán játszanak, a golyókat pedig dákó helyett, puszta kézzel kell a megfelelő pontszámot érő lyukakba juttatni. A szemet gyönyörködtető, manufakturális módszerekkel készült fatáblán hat spirál alakú pálya található, melyek a tábla kerületén körbefutó pályáról ágaznak el, akár a vasúti vágányok. A golyókat ugyanabból a kiindulópontból kell elgurítani, így a gurítás erőssége, illetve a centrifugális erő határozza meg, hogy a golyó végül melyik spirálban köt majd ki. A spirál alakú pályák végén található lyukak különböző pontértékeket érnek, az alapjáték célja pedig az, hogy a 6 lehetséges gurításból a lehető legmagasabb pontszámot érjük el. A spirál alakú pályák úgy lettek kialakítva (lejtésük és az elágazások távolsága minden pontérték esetén más és más), hogy a golyó mind a túl gyenge, mind pedig a túl erős gurítás esetén nagy eséllyel a legkisebb pontértékű lyukba kössön ki.

A lenyűgöző látványt nyújtó, 112 cm átmérőjű Spiral Billard Master Pro táblán színes snooker golyókkal lehet játszani, amely az egyébként is rendkívül élvezetes ügyességi játékba további izgalmakat csempész, mivel a színhelyes gurítás esetén a pontérték duplázódik.

 

A kisebb helyigényű 70 cm átmérőjű Spiral Billard Luxe változatot acélgolyókkal játsszák, és remek alkalmat kínál kávészünetek, koktélpartik és egyéb szabadidős programok tartalmas kitöltésre.

 

A két nagy méretű táblát kedvező feltételekkel ki is bérelheted, ám ha igazán felhőtlen szórakozást és garantált élményt szeretnél, rendelt meg komplett élményszolgáltatásunkat, amelyben szakavatott játékmester vezényli le a Spiral Billard játékprogramokat.

Miért válaszd játékmesterünket?

CURIOCITY játékmesterei számtalan rendezvényen bonyolítottak már le Spiral Billard élményprogramokat a baráti összejöveteltől felső vezetők, vezérigazgatók részvételével zajló konferenciákig. Tapasztalataink lehetővé teszik, hogy mindenki számára az alkalomhoz illő és élvezetes játékokat találjunk ki és folyamatosan gondoskodjunk a szórakoztatásról.

A teljesség igénye nélkül íme néhány ötlet, mivel tehetjük még izgalmassá és élménydússá akár a te rendezvényedet is.

Spiral Billard Bajnokság

Bármely rendezvény fénypontjaként remekül meghirdethető a Spiral Billard Master Pro-n játszható Spiral Billard bajnokság, mely a részvevők számától függően 1-2 órás programtól, akár egész napos, a rendezvény egyéb programjaival párhuzamosan futó programlehetőségként egyaránt lebonyolítható.

A bajnokság során az ún. Spiral 500 játékot játsszuk, melynek nyertese az lesz, aki a körönkénti 6 gurításból elsőként eléri az 500 pontot. A pontokat a körönkénti gurítások összesített pontértéke alapján számítjuk, viszont az ún. Perfekt gurítás (amikor egy körön belül mind a 6 golyó különböző pontértékű lyukba talál) 500 pontot ér és a játék azonnali megnyerését jelenti.

A játék során így valójában az építkező és a Perfektre játszó kockáztató stratégia küzd egymással. Emellett a legtöbb játék esetén (ha egyazon körben többen is elérik az 500 pontot) nagy valószínűséggel rájátszásra is sor kerül, amely nem csak a játékosoknak, de a nézőközönségnek is különleges izgalmakat tartogat.

Nagyobb részvevő számú, egész napos vagy több napos bajnokság esetén on-line tájékoztató felületet is biztosítunk, ahol a bajnokság aktuális állása nyomon követhető, illetve egyedi igény alapján lehetőség van a döntő játszmák kivetítésére / közvetítésére is.

Spiral Billard a kártyaasztal helyett

Levezető programként, vagy késő esti szórakoztató programként egyaránt remek szórakozást nyújt a fogadás izgalmait az ügyességi játékkal elegyítő programajánlatunk, melyet nagyobb intimitása miatt a Spiral Luxe táblán javaslunk játszani, akár egyidejűleg több táblán is, de természetesen a Spiral Billard Master Pro táblán is választható.

A tétek és fogadások zsetonok segítségével történnek, melyek pénzbeli értéket nem képviselnek. Mindazonáltal a legtöbb zsetont gyűjtők részére lehetőség van különböző értékű ajándékok biztosítására.

A Spiral Billard Póker

A Spiral Billard Póker játék során egy-egy táblánál 3-6 játékos játszik egymással. Akárcsak a bajnokság esetén, itt is minden játékosnak 6-6 gurításból álló körben kell a legtöbb pontszámot elérnie (a Perfekt gurítás 500 pontot ér!). A gurítási körök előtt azonban a játékosok téteket raknak arra vonatkozólag, hogy ki gurítja a legnagyobb pontértéket.

A játék mindaddig folytatódik, amíg valamelyik játékos elnyeri az összes többi játékos zsetonját, vagy megadott időkorláton belül a legtöbb zsetont gyűjti be.

A Spiral Billard Black Jack

A Spiral Billard Black Jack játék során egy-egy táblánál szintén 3-6 játékos játszik, a játékosok ugyanúgy minden gurítási kör előtt téteket raknak arra, hogy ki gurítja a legnagyobb pontértéket, ám ebben a játékban nem egymás ellen, hanem a bank ellenében fogadnak. A bankot adó játékos a nulladik körben legnagyobb pontszámot gurító játékos lesz.

A játék mindaddig folytatódik, amíg valamely bankot adó játékos elnyeri az összes többi játékos zsetonját. Mivel mind a bankká válás, mind pedig a bank nyereménye a bank többi játékoshoz viszonyított gurításain múlik, a győztes mindenképpen a legügyesebb játékos lesz.

Mennyibe kerül mindez?

Mivel minden esemény, rendezvény más és más, általában az egyedi igényekhez szabott ajánlatot adunk. Két kedvezményes csomagajánlatunkkal azonban szeretnénk mindenki számára könnyen kalkulálhatóvá és elérhetővé tenni élmény szolgáltatásunkat, ahogyan azt más korosztálynak kínált programjaink esetén is tesszük.

Mindkét csomagajánlat esetén a játékok ki- és visszaszállítását, helyszíni beállítását mi végezzük és a játékok bérléséhez nem kérünk kauciót sem.

Spiral Billard „Szerencse forgandó” csomag

Ideális választás szülinapi, névnapi bulihoz, kisebb-nagyobb baráti, családi összejövetelhez, csapatépítő szórakoztató programként.

Résztvevők száma: max. 30 fő

Időtartam: 2 óra

Szolgáltatások:

• Spiral Billard Luxe tábla

• Professzionális, a kaszinókban is használt 11,5 grammos zsetonkészlet

• Játékmester (krupié)

Ár: 55,000 Ft + ÁFA

Spiral Billard Bajnokság csomag

Ideális választás nagyobb baráti összejövetelhez, kisebb-nagyobb vállalati rendezvényhez.

Résztvevők száma: 50-100 fő

Időtartam: 2 óra

Szolgáltatások:

• Spiral Billard Master Pro tábla

• Játékmester (játékvezető)

Ár: 70,000 Ft + ÁFA

A fenti árak budapesti helyszín esetén érvényesek. Vidéki helyszín esetén egyedi árat adunk a távolság függvényében.

Felkeltettük érdeklődésedet? Keress minket már ma!

info@curiocity.hu

+36 30 212 0607