Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > >

Hogyan legózhatsz gyurmából?

Hogyan legózhatsz gyurmából?

Ezzel a soha ki nem száradó gyurmával te magad készítheted a kockáidat, mégpedig olyan méretben, színben és mintázatban, amilyenben szeretnéd. Megunhatatlan játék, mely fejleszti a finommotorikát, a koncentrációt és türelemre nevel. Görgess lejjebb és ismerkedj meg vele közelebbről! Mad Mattr a legós gyurma

 

A Mad Mattr gyurma valóra váltja régi álmod: te magad készítheted el az építőkockákat. Ez a pihe-puha bársonyos tapintású gyurma összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz és kedvedre építhetsz belőle. A kifejezetten hozzá készült formázóval, az Ultimate Brickmaker kockagyárral pedig olyan kockákat készíthetsz belőle, amivel bármit összelegózhatsz. A kockákat könnyedén egymáshoz illesztheted és szétszedheted. Mást szeretnél építeni? Gyúrd össze és formázd újra, ahányszor csak szeretnéd.

Nézd meg ezt a videót, mi mindenre képes a Mad Mattr és a kockagyár barkácskészlet!

 
Milyen témában szeretnél ötleteket kapni, hogy alkothass a Mad Mattr-ből?
állatfigurák
épületek
virágok
sütemények
járművek
bútorok
emberek
egyéb:
Írd ide, milyen témák jutnak eszedbe:
 
 
 
 
 
 
Created with PollMaker

 

Játék, amivel órákig egyedül is eljátszik a gyerek A Mad Mattr-ből bármilyen magas építményt összelegózhatsz

A gyurma tapintása önmagában ellenállhatatlan, a kockák tervezése, elkészítése további elfoglaltságot biztosít, az építés maga pedig lehetőséget ad a kísérletezésre, felfedezésre, így gyermeked garantáltan elfoglalja magát. De úgysem fogod tudni megállni, hogy ne szállj be te is az építkezésbe, alkotásba!

NEM KELL AGGÓDNOD A RENDETLENSÉG MIATT!

Gyurma, ami sosem szárad ki, és nem ragad semmibe

A Mad Mattr gyurma egy igazi XXI. századi, modern gyurma. A különleges technológiának köszönhetően nem szóródik szét, mint a homokgyurma, nem ragad semmibe, se ruhába, se szőnyegbe, így bárhonnan könnyen összegyűjthető. 100%-ban antiallergén, semmilyen káros összetevőt nem tartalmaz. Ráadásul sosem szárad ki!

 

"Nem tudom miből van, de a tapintása szuper, mintha plüsst szorongatnál.”

„És tényleg olyan, mint ahogy ígérték! Nagyon szeret vele a fiam játszani."

"Az egész család félredobta a karácsonyi ajándékokat és csak ezzel játszik azóta is!"

"10 éves fiamnak vettük, de a 3 éves lányom is imádja!!!"

"Ilyet kaptam születésnapomra. Nagyon jó vele játszani!"

"Szuper!!! Gyerkőcöknek nagyon bejött!!"

(vásárlói visszajelzések)

Ötleteket szeretnél a Mad Mattr legózáshoz?

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden hónapban megküldjük részedre a Mad Mattr Kreatív Ötlet Füzetet, melyben remek ötleteket adunk az építéshez.

A feliratkozással hozzájárulok ahhoz, hogy a CURIOCITY Webáruház a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön. Bővebb információ az adatkezelésről: www.curiocity.hu/aszf

Nem csak remek játék, de kiváló készségfejlesztő is

A kockák elkészítése és a velük való építkezés nem csak élvezetes, hasznos időtöltés, de különleges készségfejlesztő is, mivel egyesíti a gyurmázás, az építőjátékokkal való alkotás és a legózás előnyeit. Mivel nem kemény műanyag kocka, a vele való építés egyedülálló módon fejleszti a finommotorikát. A Mad Mattr utánozhatatlan tapintása ezen kívül a szenzoros funkciókat, a kockák elkészítése a tervezést, az előre gondolkodást, a türelmet, a kitartást és az összetett műveletsorok elsajátítását, míg az építkezés a kreativitást, a probléma megoldást, a térorientációt is fejleszti. Nem utolsósorban pedig a Mad Mattr gyurmával való játék kiválóan ellazít, relaxál és szabad játékot is biztosít.

Gyermeked boldogsága megfizethetetlen

A Mad Mattr kockagyár azonban egyáltalán nem az. A legkisebb kiszerelést, a Quantum Pod-ot akár zsebpénzből is megveheted, de a legnagyobb készlet sem drágább, mint a jól ismert, tévében reklámozott gyurma készletek. Ráadásul mi pont azt kínáljuk neked, amire szükséged van:

Szeretnéd kipróbálni személyesen?

CURIOCITY budapesti bemutatótermében személyesen is kipróbálhatod milyen élmény a Mad Mattr gyurmával játszani és a saját magad által készített kockákkal legózni.  Hozd magaddal a gyerekeket is, hogy saját szemeddel lásd, milyen mértékben köti le őket a Mad Mattr legós gyurmával való  játék.

Az egyszerűség kedvéért mellékelünk egy térképet.

 

 

NYITVA: MUNKANAPOKON 15-19 KÖZÖTT

KÉRDÉSED, KÉRÉSED VAN?
KERESS MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN!