Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

7.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Homokozós - vizezős finommotorikát fejlesztő eszközök 4 db - Sand&Water

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május 21.
Szerezhető CC pontok: 160
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Ugye tudod, hogy a kézügyesség, a finommotorikus képességek fejlesztése nagyon fontos?

Persze, azt is tudjuk, hogy sok-sok tevékenység közben spontán módon is fejlődik ez a terület (pl.: gyöngyfűzés, gyurmázás, rajzolás, építés stb.). Ugyanakkor vannak olyan speciális mozdulatok, ujjizmok, kéztartás, melyek majd a ceruzafogáshoz vagy éppen az olló helyes használatához lesznek szükségesek.

Mit szólnál hozzá, ha egyszerű, de nagyszerű eszközökkel már a homokozóban vagy a vizezős asztalnál is fejleszthetnéd gyermeked e fontos készségét. A Learning Resources kínálatában már eddig is jó néhány csipesz és csipeszes játék kapott helyet, most egy olyan készletet ajánlunk, mely rögtön négy érdekes "eszközt" tartalmaz az otthoni finommotorika fejlesztéséhez akár vízben vagy a homokozóban.

3 éves kortól ajánljuk.

Görgess lejjebb és nézd meg a róla készült videót!

7.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A négy darabos készlet tartalma:
1 db ollófogás előkészítő eszköz (Handy Scooper) - homokozóban és vízben egyaránt használható, a helyes ollófogás megtanulását készíti és segíti elő.
1 db pipetta (Twisty Dropper) - remek móka akár fürdőjátékként vagy a vizező asztalhoz, erősíti a kéz és ujjizmokat.
1 db szuper tekerő (Super Spinner) - a vízben örvényt tud előállítani, a homokba fúrva a homokot kiemeli, segíti a koordinációt a két kéz között (támogatja a bal és jobboldal közötti koordinációt)
1 db spriccelő (Squeezy Squirter) - kiválóan erősíti a kéz- és ujjizmokat.

Mire jók a finommotorikát fejlesztő eszközök?

A csipeszek, pipetták, speciális fejlesztőkanalak remek lehetőséget adnak a finommotorika fejlesztéséhez, mivel a kéz, a csukló és az ujjak mozgásának ko-ordinált együttműködését igénylik. Kisgyermek korban, amikor a finommotorikus készségek kialakulnak, célszerű olyan foglalatosságokat találni, amelyek játékosan segítik ezt. Ezek a készségek később elengedhetetlenek a helyes ceruzafogáshoz, az írás megtanulásához és közvetetten az iskolai teljesítményhez.

A Learning Resources rengeteg játék ötletet kínál a finommotorika fejlesztéséhez. Fontos, hogy játék előtt mindenképpen mutasd meg gyermekednek, hogyan kell helyesen megfogni az eszközöket. Ügyelj rá, hogy a gyermek helyesen tartsa ujjait. Gyakoroljátok, hogyan lehet összezárni és kinyitni a csipeszt ill. a többi eszközt. Nagyon fontos, hogy a gyermek tudja, hogyan működik és rutinszerűen elsajátítsa a vele való műveleteket.

Termékinformációk

A műanyagból készült eszközök tartósak, strapabíróak.
Ajánlott 3 éves kortól.
Gyártja: a Learning Resources (UK) LER5559.
Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína
Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Vedd meg csomagban kedvezménnyel!

Az oldal tetejére