Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

4.790 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

HurriCount Mathitude - SzámHurrikán Haladó társasjáték

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. június 19.
Szerezhető CC pontok: 96
Várható szállítási díj: 990 Ft

Megtetszett a Számhurrikán, de összetettebb, gondolkodtatóbb feladatokra vágysz?

Itt a népszerű HurriCount Számhurrikán kártyajáték haladó változata! A HurriCount számhurrikán társasjáték segítségével minden gyerek számára izgalmas élménnyé válik a matekozás, és úgy sajátíthatja el a matematikai relációkat és az összetett logikai feltételek használatát, hogy közben önfeledten szórakozik barátaival. Játékos előkészítő az algebra megértéséhez, mely kiválóan fejleszti a koncentrációt, a fejszámolást és a logikus gondolkodást.

4.790 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Hogyan lehet játszani a HurriCount számhurrikán társasjátékot?

A HurriCount Haladó változat szabályai megegyeznek az alapváltozatéval, azaz a játékosok egymás után csapják fel lapjaikat (melyeken különböző számú béka, madár vagy süni látható) és azt figyelik, hogy felcsapott lapok teljesítik-e a középen felcsapott feltétel kártyán látható logikai összefüggést. Aki először észreveszi a helyes megoldást, begyűjti a már felcsapott kártyalapokat, majd újabb feltétel kártya következik mindaddig, amíg a feltétel kártyák el nem fogynak, vagy a győztes kivételével minden játékosnak elfogynak a kártyái. Ha a feltétel kártyák elfogynak, a legtöbb lapot begyűjtő játékos nyer.

A haladó változatban a következő nehezítések teszik a nagyobb gyerekek, sőt a leendő matekzsenik számára is izgalmassá a játékot:

 • a feltételek bonyolultabbak, nem csak két mennyiséget kell összehasonlítani, hanem többszörös feltételeket (pl. 6-nál több süni legyen, de kevesebb mint 4 madár)
 • egyes állatos kártyákon kaméleon kártyák is szerepelnek (ugyanolyan színben mint a már kártyán lévő valamelyik állat), amelyeket azonban nem szabad beszámítani, amikor a feltételkártya teljesülését vizsgáljuk
 • az állatos kártyákon akár 10 állat is szerepelhet (így 5 játékos esetében 40-50-ig kell tudni fejben összeadni)
 • az állatos kártyákon nem csak egyfajta, de kétfajta állat is szerepelhet (pl. 3 béka, 4 süni)

Mitől olyan izgalmas kártyajáték a HurriCount számhurrikán?

A játék során még egyazon körön belül is folyamatosan változik a felfordított kártyákon látható állatok száma, ezért minden játékosnak folyamatosan figyelni kell és gyorsan össze kell tudnia számolni az éppen látható állatok számát.

Emellett a feltétel kártyák típusa is folyamatosan változik a játék során, ezért minden körben más és más típusú feltételre kell koncentrálniuk a játékosoknak:

 • állatok mennyiségének összehasonlítása: pl. több süni, mint béka, és legalább annyi madár, mint béka
 • állatok mennyiségének adott számhoz való viszonyítása: pl. békák száma több mint 8, a süniké pedig több mint 1
 • két állat mennyiségének összege vagy különbsége a harmadik állat mennyiségéhez vagy egy számhoz viszonyítva: pl. a békák és sünik összege kevesebb, mint a madaraké.

Kik játszhatják a HurriCount Számhurrikán társasjátékot?

A HurriCount társasjátékot, könnyített kártyákkal 7 éves (második osztályos) kortól lehet játszani, de a feltétel kártyák nehézségi fokozatai szerint 10 évesnél idősebb (negyedikes és felső tagozatos) gyerekek, illetve felnőttek számára is ajánlott.

A feltétel kártyák kétféle nehézségi szint szerint kerültek csoportosításra, a gyerekek fokozatosan gyakorolhatják az egyes szinteket.

Milyen készségeket fejleszt a HurriCount Számhurrikán társasjáték?

A HurriCount Számhurrikán kártyajáték azon túl, hogy remek szórakozás minden korosztály számára, kiváló segítséget nyújt az általános iskolai, alapszintű matematikai ismeretek elsajátításához.

 • különböző dolgok azonnal összeszámolása
 • mennyiségek összehasonlítása
 • matematikai relációk felismerése és rutinszerű használata
 • összetett matematikai feltételrendszerek elvégzésének gyakorlása
 • alapozás az algebrai egyenletek megértéséhez

Mindemellett a HurriCount Mathitude remekül fejleszti a gyors gondolkodási készséget, a koncentráló készséget és a reakcióidőt.

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett.

Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása és újabban az angol tanulás terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. Az ügyesebbek pedig csúcsra járathatják tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Nézd meg a The Brainy Band többi játékát CURIOCITY-ben! >>>

Termékinformációk

Gyártó: Sergey Parhomenko Vállalat, Oroszország

Forgalmazó: Europában forgalmazza a The Brainy Band OÜ., Észtország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Észtország

négyszögletű kártyák 

Az oldal tetejére