Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Szórakoztató, cuki és hasznos: Learning Resources Fejlesztőfüzetek (ingyenesen letölthető)

CURIOCITY
2020. 04. 15. 10:02:09

Óvodás, kisiskolás gyereked van? Szeretnéd, ha tartalmasan töltené a kényszerű otthonlétet és nem mindig a számítógép vagy az okoskütyü képernyőjét bámulná? A készségfejlesztő játékairól világhírű Learning Resources pedagógusai több tucat fejlesztőfüzetet készítettek és tesznek elérhetővé a világ minden pontján. Mint a márka hivatalos magyarországi forgalmazói elsők között kínáljuk a bájos és szórakoztató foglalkoztatók magyar változatát, melyek mindegyike ingyenesen letölthető.

Szórakoztató, cuki és hasznos: Learning Resources Fejlesztőfüzetek (ingyenesen letölthető)

A kényszerű otthonlét nem várt kihívás elé állít minden szülőt és gyereket. Miközben a nagyobb gyerekek sokszor a túl sok házifeladattal küzdenek, az óvodás és kisiskolás szülők számára minden nap állandó fejtörést okoz, miként foglalja le gyermekét hosszabb időre úgy, hogy jól érezze magát (azaz szívesen foglalatoskodjon vele) és a készségei is megfelelően fejlődjenek.

A Learning Resources minden játékát fejlesztőpedagógusok és oktatási szakemberek közreműködésével fejlesztik. Tudásukat és kreatív energiáikat azonban nem csak játékok és oktatási segédeszközök fejlesztésére használják, hanem rengeteg foglalkoztatófüzetet is összeállítottak különféle tematikákban, melyeket az otthoni játékos tanulás elősegítése érdekében most világszerte ingyenesen letölthetővé tettek. CURIOCITY-ben folyamatosan dolgozunk a foglalkoztatófüzetek magyar változatán, az elmúlt hetekben már több ilyen fejlesztőfüzet magyar változatát tetük közzé hírlevél olvasóink számára.

Ezen az oldalon minden látogatónk számára hozzáférhetővé tesszük a foglalkoztatófüzetek letöltését, melyek minden héten újabb és újabb taggal bővülnek. A rövid ismertetőből megtudhatod, elsősorban milyen korosztálynak ajánljuk, illetve milyen készségeket fejleszt.  

Learning Resources fejlesztőfüzetek ingyenesen letölthető ovisoknak, iskolai előkészítő

 

 

 

Középsős és nagycsoportos ovisoknak ajánljuk ezt a részben iskolai előkészítőnek is használható 4 oldalas foglalkoztatót, amely a formák, alakzatok felismerését, a rajzolást és színezést (vonalon belül maradást) segíti.  Szülőként pedig azt is megtudhatod, hol szorul esetleg fejlesztésre gyermeked.  

 

Learning Resources fejlesztőfüzetek ingyenesen letölthető ovisoknak, iskolai előkészítő

 

 

 

Középsős és nagycsoportos ovisoknak ajánljuk ezt a részben iskolai előkészítőnek is használható 12 oldalas foglalkoztatót, amely a formák, alakzatok felismerését segíti. A kvíz jellegű feladatokkal gyakorolhatja gyermeked a formák és elhelyezkedési irányuk felismerését, ami később az írás-olvasáshoz elengedhetetlen készség lesz. Szülőként pedig azt is megtudhatod, hol szorul esetleg gyermeked fejlesztésre.  

 

Learning Resources fejlesztőfüzetek ingyenesen letölthető matematika kisiskolásoknak

 

 

 

Kisiskolásoknak 1-4 osztályig ajánljuk ezt a 12 oldalas foglalkoztatót, amely segít az összeadás és kivonás alapjainak megértésében, gyakorlásában, de nagyobb gyerekek többjegyű számokkal történő műveleteket is gyakorolhatnak vele (a füzetben található nehezebb feladatok harmadik és negyedik osztályos gyerekeknek is kihívást jelentenek).

 

Learning Resources fejlesztőfüzetek ingyenesen letölthető formák, alakzatok ovisoknak

 

 

 

Ovisoknak már 3 éves kortól ajánljuk ezt a 12 oldalas foglalkoztatót, amely segít a formák és színek felismerésében, használatában (a füzetben található nehezebb feladatok középső és nagy csoportosok számára is kihívást jelentenek). Kiváló előkészítő az írás-olvasáshoz és a matematika tanuláshoz egyaránt.

 

Learning Resources fejlesztőfüzetek ingyenesen letölthető számolás alapjai ovisoknak

 

 

 

Kisebb ovisoknak ajánljuk ezt a 4 oldalas foglalkoztatót, amely segít a számfogalom kialakításában és a számok megismerésében.

 

Learning Resources fejlesztőfüzetek ingyenesen letölthető matematikai alapjai ovisoknak

 

 

 

Ez a 4 oldalas foglalkoztató ovisoknak és kisiskolásoknak készült, segít az összeadás-kivonás, illetve a szorzás-osztás alapjainak megértésében. A példák alapján folytathatjátok további, egyre nehezebb feladatokkal. 

 

Learning Resources fejlesztőfüzetek ingyenesen letölthető matematika kisiskolásoknak nagycsoportosoknak

 

 

 

Nagycsoportosok és első osztályosok számára ajánljuk ezt a 12 oldalas foglalkoztatót. Segíti 1-től 20-ig a számok megismerését, leírását és a számfogalom kialakítását.

 

 

 

A Coding Critters tanítható robot kutyus, robot nyuszi, robot cicus és robot dínó 4 éves kortól segíti a logikus, előrelátó gondolkodás fejlesztését. Ez a 4 oldalas színező és fejlesztőfüzet bepillantást enged a Coding Critter világába.

 

 

 

 

Színezés és számolás ebben a 2 oldalas foglalkoztatóban. Középsős és nagycsoportos ovisoknak kiváló. Segíti a számfogalom kialakulását illetve az összeadás alapjainak megértését.

 

 

 

 

 

 

Mindenki imádja a dinoszauruszokat. Ez a 6 oldalas színező és fejlesztőfüzet pontösszekötős és tangramos játékot tartalmaz. A tangramhoz nem csak színes papírt használhatsz, de használhatsz hozzá gyurmát is.

 

 

 

 

 

Az írás-olvasás gyakorlása soha nem volt ilyen élvezetes. Ebben a 12 oldalas foglalkoztatóban nem csak a betűk és szavak felismerését, leírását gyakorolhatod izgalmas és változatos feladatok segítségével, hanem rengeteg érdekességet tanulhatsz az állatokról.

 

Az oldal tetejére