Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > > > >

Inside3 Regular noVice kocka labirintus

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
3.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 70
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. szeptember 19.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Szabaduló játék a tenyeredben? Juss ki elsőként a labirintusból bekötött szemmel!

Az Inside3 labirintus kocka egy kockába zárt több szintes labirintus, melyben egy golyó kell eljuttatnod a kiinduló ponttól a célig. A labirintus azonban végig rejtve marad előtted, így olyan, mintha bekötött szemmel kellene irányítanod.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Inside3 Regular noVice kocka labirintus,
CURIOCITY ajánlásával

  • Egyedülálló logikai és ügyességi játék egyben
  • Fejleszti a képzelőerőt, a problémegoldást és a kézügyességet
  • Bárhová magaddal viheted, bárhol játszhatsz vele akár egyedül, akár társaságban.

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

 

Ha szereted az újabb és újabb kihívásokat és szívesen teszed próbára ügyességedet, az Inside3 labirintus kockát neked találták ki. A többszintes labirintusban egy acélgolyót kell eljutttatnod egyik végpontból a másikbaúgy, hogy a labirintust magát és a golyó pillanatnyi helyzetét nem láthatod, ezért hallásodra és képzelőerődre van szükség. A golyót pedig kézmozdulataiddal, a kocka különböző irányokban történő döntésével irányíthatod.

Nézd meg az alábbi videót, milyen elképesztő izgalmakat rejt ez a tenyérben elférő kocka.

Ki játszhat az Inside3 labirintus kockával?

Az Inside3 labirintus kocka ezen változatát 9-10 éves kortól ajánljuk, illetve olyanoknak, akik már ismerik a labirintus kockát, vagy szeretik a komolyabb kihívásokat. Ez a változat összetettebb logikai feladat, mint az Easy Novice, mivel a különböző szintek között oda-vissza kell lépegetni ahhoz, hogy eljuss a célig.

Hogyan lehet játszani az Inside3 labirintus kockával?

A kockába 4 különböző szintet kell behelyezni megadott sorrendben. A sorrendet a szintekre írt számok jelzik, a kocka oldalán látható mélyedés pedig egyértelműen mutatja, hogyan kell fordítani a lapokat, amikor összerakod a kockát.

Miután lezártad kocka fedelét (mely egyben az utolsó szint is), a kocka alján és tetején (ahol a nyílás is látható) található térképet követve tudod irányítani a golyót. A falakat vonalak, míg az egyes szinteket összekötő átjárókat négyzetek jelölik. Ha a golyó ilyen helyre érkezik, egy szinttel lejjebb kerül. Amikor sikeresen átértél a golyóval a másik oldalon található nyílásba, az ott látható térkép segítségével juttasd vissza a kiinduló oldalra.

Elvesztetted a fonalat? Nem tudod, hol vagy éppen. Szedd szét a kockát és nézd meg hol akadtál el, majd kezdd újra!

Vajon mennyi idő alatt sikerül végigmenni a pályán oda és vissza? Tedd próbára az ügyességed és gyorsaságod! Hívd ki barátaidat is: vajon ki lesz, aki a leghamarabb teljesíti a feladatot? 

Termékinformációk

Gyártó: Doug Solutions

Származási hely: Franciaország

Neked ajánljuk: