Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

3.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Inside3 Regular noVice kocka labirintus (zöld)

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 70
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Szabaduló játék a tenyeredben? Juss ki elsőként a labirintusból bekötött szemmel!

Az Inside3 labirintus kocka egy kockába zárt több szintes labirintus, melyben egy golyó kell eljuttatnod a kiinduló ponttól a célig. A labirintus azonban végig rejtve marad előtted, így olyan, mintha bekötött szemmel kellene irányítanod.

3.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ha szereted az újabb és újabb kihívásokat és szívesen teszed próbára ügyességedet, az Inside3 labirintus kockát neked találták ki. A többszintes labirintusban egy acélgolyót kell eljutttatnod egyik végpontból a másikbaúgy, hogy a labirintust magát és a golyó pillanatnyi helyzetét nem láthatod, ezért hallásodra és képzelőerődre van szükség. A golyót pedig kézmozdulataiddal, a kocka különböző irányokban történő döntésével irányíthatod.

Ki játszhat az Inside3 labirintus kockával?

Az Inside3 labirintus kocka ezen változatát 9-10 éves kortól ajánljuk, illetve olyanoknak, akik már ismerik a labirintus kockát, vagy szeretik a komolyabb kihívásokat. Ez a változat összetettebb logikai feladat, mint az Easy Novice, mivel a különböző szintek között oda-vissza kell lépegetni ahhoz, hogy eljuss a célig.

Hogyan lehet játszani az Inside3 labirintus kockával?

A kockába 4 különböző szintet kell behelyezni megadott sorrendben. A sorrendet a szintekre írt számok jelzik, a kocka oldalán látható mélyedés pedig egyértelműen mutatja, hogyan kell fordítani a lapokat, amikor összerakod a kockát.

Miután lezártad kocka fedelét (mely egyben az utolsó szint is), a kocka alján és tetején (ahol a nyílás is látható) található térképet követve tudod irányítani a golyót. A falakat vonalak, míg az egyes szinteket összekötő átjárókat négyzetek jelölik. Ha a golyó ilyen helyre érkezik, egy szinttel lejjebb kerül. Amikor sikeresen átértél a golyóval a másik oldalon található nyílásba, az ott látható térkép segítségével juttasd vissza a kiinduló oldalra.

Elvesztetted a fonalat? Nem tudod, hol vagy éppen. Szedd szét a kockát és nézd meg hol akadtál el, majd kezdd újra!

Vajon mennyi idő alatt sikerül végigmenni a pályán oda és vissza? Tedd próbára az ügyességed és gyorsaságod! Hívd ki barátaidat is: vajon ki lesz, aki a leghamarabb teljesíti a feladatot? 

Termékinformációk

Gyártó: Doug Solutions

Származási hely: Franciaország

Az oldal tetejére