Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

Popsockets

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy mobiltelefonja mindenkinek van. Ráadásul manapság elenyésző azon használók aránya, akik kizárólagosan csak telefonálásra használja készülékét. Telefonunkat használjuk, hírek olvasására, videó nézéshez, fényképezésre, levelezésre, kártyás fizetés helyett ... azaz mindennapjaink részévé vált.

Ezzel egyidejűleg megjelent az igény, hogy az egyre design-osabb, egyre modernebb és egyre többet tudó készülékünket a sokféle használati szituációban, biztonságosan és kényelmesen tudjuk használni anékül, hogy kedvencünk leesne, vagy bármi kárt szenvedne. Erre megoldás a popsocket!

Azonban nem elég a praktikum, fontos a megjelenés is és az, hogy a napi szinten használt eszköz illeszkedjen személyiségünkhöz. Nézd meg kínálatunkat és válogass kedvedre!

Rendezés:

Mire jó a popsocket?

A popsocket egy kicsi, összecsukható mobiltelefon tartozék, melyet a telefon vagy annak tojának hátuljára lehet aplikálni. Az popsocket-okat úgy tervezték, 
hogy biztonságosan lehessen fogni a telefont használat közben, így megkönnyítve a szöveges üzenetek megírását, a fényképezést, a videók megtekintését vagy éppen állványként való használatát. Az összecsukható funkció lehetővé teszi, hogy használaton kívül lelapuljon, és szükség esetén kiugorjon, innen a "popsocket" név. 
Sokféle formában és színben, mintázattal kaphatók, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. 

Hogyan tudom a popsocket-et a készülékemhez rögzíteni?

A művelet nagyon egyszerű, ugyanakkor érdemes néhány fontos lépést betartani.
1/ Mindig megbízható és jó minőségű popsocket-ot használj! Különösen fontos a ragasztóanyag minősége, hiszen a telefonod épségét csak jó minőségű popsocket-ok tudják garantálni.
2 / Tisztísd meg a felületet! Töröld le a telefon vagy a tok hátulját nedves ruhával, hogy biztosan por- és szennyeződésmentes legyen.
Ezzel elősegíted, hogy még jobban és tartósabban tapadjon a popsocket a készülékhez. 
3 / Találd ki előre, hová szeretnéd rögzíteni a popsocket-ot! Általánosságban elmondhatjuk, hogy az a legjobb, ha középre helyezed. 
Persze dönthetsz másképp is, rajtad áll, neked mi a legkényelmesebb.
4 / Távolítsd el a védőfdóliát a popsocket-ról, majd rögzítsd óvatosan a megfelelő helyre! 
Nyomd erősen körülbelül 10-15 másodpercig, hogy biztosan megtapadjon!
5 / Ragasztás után hozzávetőlegesen hagyd egy órát állni, hogy stabilan tapadjon és rögzüljön a felületre.

Át tudom helyezni egy másik helyre vagy készülékre a popsocket-omat? 

Miután rögzítetted a popsocket -et, nem tanácsos többször eltávolítani, majd újra visszahelyezni, mert ez gyengítheti a rögzítés erősségét. 
Ha mégis szeretnéd áthelyezni, érdemes az alábbiakat figyelembe venni:

1/ Fontos, hogy óvatosan és lassan végezd el az eltávolítást! A körmöddel vagy egy vékony, lapos tárggyal (például (bank)kártyával) 
óvatosan fejtsd fel a popsocket széleit a telefontól vagy a toktól. Figyelj arra, hogy nehogy megsértsd a felületet!
2 / Lassan húzd le a popsocketet a felületről. Próbálj mindvégig lassan és egyenletesen húzni, míg az egész le nem válik! 
3 / Ha esetleg ragasztó(darabkék) maradtak a telefonon vagy a tokon, próbáld meg alkohollal óvatosan megtisztítani. 

Tartsd szem előtt, hogy a popsocket -eket alapvetően egyszeri használatra tervezték, és újrafelhasználásuk csökkentheti a készülékhez való biztonságos tapadásukat. 
Ha cserélgeted a helyét és nem szeretnél lemondani az erős tapadásról, érdemes egy új PopSock -et használni. 

Az oldal tetejére