Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

11.320 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Kanoodle® Ultimate Champion - logikai játék (időmérővel)

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. július 23.
Szerezhető CC pontok: 227
Várható szállítási díj: 990 Ft

Fogadd el a #KanoodleChallenge-t, és légy Kanoodle Ultimate Champion! Összesen 500 egyedül játszható 2D és 3D logikai feladvány vár rád, amelyek próbára teszik a logikus gondolkodásodat, miközben az idővel is meg kell küzdened. Rakd ki az adott feladvány induló állását, majd indítsd el az időzítőt, és tedd helyére a hiányzó darabokat, mielőtt lejár az idő. A szórakozás végeztével a játék alkatrészei és az útmutató is a játéktábla belsejébe kerülnek, amely egyben az utazó tokként is funkcionál.

Ajánlott 8 éves kortól.

11.320 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Kanoodle játékok megtekintése már 1 milliárd felett jár a TikTok-on. A rajongókra most újabb kalandok várnak a Kanoodle Ultimate Champion-nal.

Használd fel a készletben található Kanoodle puzzle darabokat a 500 új puzzle kihívás megoldásához. Csakúgy, mint a többi Kanoodle játékban, itt is 2D és 3D kihívások várnak rád, amelyek próbára teszik logikus gondolkodásodat. Állítsd össze a feladványt az útmutató füzet alapján, majd indítsd el az időzítőt, és old meg a feladványt a lehető legrövidebb időn belül, hogy te légy a Kanoodle Ultimate Champion-je.

A játékot már 7 éves korú gyerekek is játszhatják, de a nagyobb gyerekekre és felnőttekre is rengeteg agyafúrt feladvány vár. A puzzle darabjai és a feladványokazt tartalmazó füzet az összecsukható játéktábla belsejében tárolható, és kényelmesen elfér egy hátizsákban, így otthon, iskolában , munkahelyen vagy utazás közben játszhatsz vele.

A készlet tartalma: 1 db játéktábla, amely egyben a tok is, 12 Kanoodle darabot, elemmel működtethető időzítőt (amelyet csendes üzemmódba is lehet kapcsolni), valamint egy útmutatót 500 új 2D és 3D feladvánnyaal. Az órához 2 db AAA elem szükséges, amely nem része a készletnek.

Csatlakozz a #KanoodleChallenge-hoz még ma! Ismerd meg a többi Kanoodle játékot is!

Gyártó: Learning Resources (EK ), Kanoodle® Ultimate Champion (3084). Származási hely: EU, gyártás helye: Kína.

Az oldal tetejére