Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

19.390 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Készségfejlesztő játszószőnyeg óvodásoknak - Krokodil Hop átkelés a folyón

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. június 19.
Szerezhető CC pontok: 388
Várható szállítási díj: 990 Ft

Lefáradtak a gyerkőcök? Mozgasd meg őket!

A Learning Resources óriás játszószőnyegén nem csak megmozgathatják magukat a gyerekek, de gyakorolhatják a színek, formák, mennyiségek és számok felismerését. A csomagban található foglalkoztató füzetben számos játékötletet kínálunk, mellyel kiválóan fejleszthető a nagy motoros mozgásuk, az iránykövetés, a probléma megoldás. Egyéni és csoportjátékra egyaránt alkalmas. A két felfújható dobókocka további izgalmakat tartogat. Ajánlott 3 éves kortól.

19.390 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől olyan ellenállhatatlan játék a Krokodil Hop (Crocodile Hop) játszószőnyeg?

Minden gyerek szereti a nagymozgásos játékokat, amiben gondolkodni is kell. A Crocodile Hop játszószőnyegen egy képzeletbeli folyón kell átkelned, miközben még a legfiatalabbak számára is élvezet ad a matematika világának felfedezésében.

A játszószőnyegben egyszerre valósul meg az aktív játék élménye és a matematikai alapkészségek fejlesztése, úgymint szín- és formafelismerés, számfogalom. A játszószőnyeg egy gyönyörűen illusztrált patakpart kövekkel, farönkökkel, állatokkal, színekkel, formákkal, számokkal és egy bájos krokodillal, aki ha éppen téged nyel le, visszakerülsz a kezdőpozícióba. A játékvariációk játszhatók egész osztállyal vagy kisebb csoportokkal, de akár egyedül is.

A Learning Resources játékok egyik fontos különlegessége, hogy fejlesztő pedagógusok találták ki, így a játékhoz tartozó tájékoztatóban több készségfejlesztő ötletet is adunk. Természetesen ti is kitalálhattok saját játékokat:

Kíváncsi vagy további mozgásfejlesztő játékokra? Kattints ide a nagymozgásos játékokért! >>>

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat a gyerekek életkora szerint válogatva itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A készlet tartalma: játszószőnyeg, 54 db jelölő (4 fajta állat, mindegyikből 10-10 db), 2 db felfújható kocka. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére