Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

9.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Kinetic Sand 2,5 kg - örökmozgó homok

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 200
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Ez az igazi és utánozhatatlan homokgyurma, amiből nálunk 2,5 kg-t kapsz. Ne érd be kevesebbel!

Az eredeti, svéd gyártmányú Kinetic Sand örökmozgó homok garantáltan leköti gyermekedet, sőt, még te sem fogod megállni, hogy játssz vele. Ha nem akarsz csalódást, ne vásárolj olcsó hamisítványt, utánzatot és ne elégedj meg maroknyi mennyiséggel! Ha homokgyurmát szeretnél, válaszd az eredeti kinetikus homokot, valódi homokból, 2,5 kg-os kiszerelésben!

9.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

„Örökmozgó gyerekemet az örökmozgó homok 6!!!! órára leültette egy helybe:). Imádjuk, szuper játék!!!!”

„Mi egy dobozzal vettünk, két pici eljátszik vele egy órát is.”

„Nagyon jó! Karácsonyra kapta a gyerkőc, de senki nem tudta otthagyni :).”

„Imádják a gyerekek, 3-13 évesig, de még én is szeretek kotorni benne.”

(vásárlói visszajelzések)

Ez most tényleg homok?

Az eredeti svéd Kinetic Sand - Örökmozgó homok 98% valódi, tisztított homok és 2% speciális szilárd kötőanyag keveréke. Ennek köszönhetően a Kinetic Sand olyan, mintha nedves lenne, mégsem az. Simogatón átfolyik az ujjaid között, de összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz. Építhetsz belőle, órákon át túrhatod, mégsem koszolod össze magad. Ráadásul sosem szárad ki! Szó szerinti fordításban a Kinetic Sand jelentése kinetikus homok vagy mozgó homok, de sokan használják a homokgyurma vagy intelligens homok nevet is, a hamisítványokat és utánzatokat pedig legtöbbször mágikus homok, varázshomok néven kínálják. 

GLUTÉNTŐL, ALLERGÉNEKTŐL ÉS MIKROBIOLÓGIAI SZENNYEZŐDÉSEKTŐL EGYARÁNT MENTES.

Milyen készségeket fejleszt a Kinetic Sand örökmozgó homok?

A Kinetic Sand - örökmozgó homok nem csak remek játék, megunhatatlan szórakozás mindenkinek, hanem kiváló készségfejlesztő is. Olvasd el mit mond róla Dr. Szvatkó Anna gyermekpszichológus, miért olyan megragadó MINDEN gyermek számára a "mozgó homok"!

Egyedülálló módon, a szabadjáték gondtalan élménye közben fejleszti:

  • a finommotorikát
  • a kézügyességet
  • a kreativitást
  • a szenzoros funkciókat

Mindemellett kiválóan relaxál, stresszoldó és még a hiperaktív gyerekeket is hosszú időre képes lefoglalni.

Ki és hogyan játszhat a Kinetic Sand homokgyurmával?

A Kinetic Sand-del 3 éves kortól bárki játszhat. Ajándéknak is kiváló, szülinapra, névnapra, karácsonyra egyaránt. A Kinetic Sand-del nem csak a kisgyerekek játszanak szívesen. Nagyobb gyerekeknek és felnőttnek is éppolyan varázslatos és magával ragadó élmény a vele való játék. Tapintása selymes, bársonyos, mely megnyugtat és kikapcsol. Akár az asztalon is játszhatsz vele. Ha pedig szétszóródna, az egymáshoz "mágnesként" tapadó homokszemek révén könnyedén összegyűjtheted.

A Kinetic Sand-del való játék egyesíti a homokozás utánozhatatlan élményét a gyurmázással. Gyermeked játszhat benne markolóval, autóval, formázhat belőle süteményt, állatokat, vagy csak egyszerűen turkálhat benne és élvezi, amint a homokszemek egyik kézből a másikba vándorolnak.

A Kinetic Sand-del nem kell feltöltened egy homokozót. Mivel elsősorban asztali játék, egy gyermek már egy kiló kinetikus homokkal is remekül el tud játszani. A fenti videón kb. 60-70 dkg mennyiség látható. A dobozban található 2,5 kg homokgyurma 2-3 gyereknek, vagy családi játékhoz is elegendő mennyiséget jelent. 

Hasznos tanácsok a Kinetic Sand homokgyurmával kapcsolatban

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (más néven kinetikus vagy mozgó homok) speciális kötőanyagának és az egyedülálló technológiának köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett sosem szárad ki! Ellenben érzékeny a vízre, a levegő magas páratartalmát is képes megkötni. Ezért elsősorban zárt helyre ajánljuk, ahol a levegő páratartalma nem haladja meg a 60%-ot. Ha mégis túl párás levegőben használnád, akkor sem kell megijedned. Szárítsd ki (tedd száraz, hűvös helyre) és visszanyeri eredeti, lenyűgöző állagát.

Ügyelj rá, hogy ne használják a Kinetic Sand™-et zsíros, ragacsos, vagy bármilyen más módon szennyezett kézzel, illetve, hogy ne kerüljön bele bármilyen zsíros, ragacsos szennyeződés (pl. kakaó, gyümölcslé).

Mivel a Kinetic Sand homokgyurma kifejezetten lakásban történő játékhoz készül, ne tedd ki sugárzó hő hatásának, ne hagyd a napon és ne tedd udvari homokozóba. Szabadban történő játék esetén ügyelj rá, hogy közvetlen napsugárzástól védett helyen legyen, kerüld, hogy sárral, porral ill. egyéb kültéri szennyeződéssel keveredjen.

Termékinformációk:

A Kinetic Sand™-hez felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére.

Gyártó: Delta of Sweden A.B. A Kinetic Sand™ a Spinmaster Inc. bejegyzett védjegye.

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft. 

Származási hely: Svédország

Az oldal tetejére