Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

12.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Kinetic Sand 2,5 kg - várépítő ajándékdoboz

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 260
Várható szállítási díj: 990 Ft

Kastélyépítés? Várépítés? Itt a Kinetic Sand várépítő ajándékdoboz!

Válaszd az eredeti mágikus Kinetic Sand - örökmozgó homokot,  a kifejezetten hozzá készült Laptop tálcában és a szenzációs kastélyépítő szettel, kedvezményes ajándékdobozos kiszerelésben! Ha nem akarsz csalódást, ne vásárolj olcsó hamisítványt, utánzatot. Válaszd az eredeti kinetikus homokot, amiből mi 2,5 kg-ot adunk!

Jelenleg a Várépítő ajándékdobozunk elfogyott. Ajánljuk figyelmedbe az 5 kg-os kiszerelést, mely 2 db különálló 2,5 kg-os csomagot tartalmaz. Ne aprózd el! Mert mi lehet jobb a sok Kinetic Sand-nél? Természetesen a még több Kinetic Sand :) Ha soknak találod az 5 kg-ot, kérdezd meg barátaidat vagy a testvére(i)det, unokatestvéreidet és társuljatok!

A Kinetic Sand Várépítő ajándékdobozban lévő várépítő formázó készletet és laptop homokozó tálcát külön is meg tudod vásárolni.

Kattints ide az 5 kg Kinetic Sand-ért!

Kattints ide a várépítő homokozó készletértért!

Kattints ide a homokozó tálcáért!

12.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől megunhatatlan a Kinetic Sand™ - örökmozgó homok?

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (szó szerinti fordításban kinetikus homok vagy mozgó homok, de újabban mágikus homok, varázshomok vagy homokgyurma néven is szokták nevezni) semmihez sem hasonlítható, amivel eddig találkozhattál.

A Kinetic Sand™, az örökmozgó homok, 98% tiszta homok és 2% speciális szilárd kötőanyag keveréke. Ennek köszönhetően a Kinetic Sand™ olyan, mintha nedves lenne, mégsem az. Simogatón átfolyik az ujjaid között, de összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz. Építhetsz belőle, órákon át túrhatod, mégsem koszolod össze magad. Ráadásul sosem szárad ki!

Gluténtől, allergénektől és mikrobiológiai szennyeződésektől egyaránt mentes.

Mitől különleges a Laptop tálca és mini várépítő szett?

A strapabíró és magasított peremű Laptop tálcában (26,5 x 26,5 cm x 6 cm) kényelmesen játszhatsz a homokkal és játék után könnyedén tárolhatod is benne. A WabaFun MIni Castle Molds - Mini Várépítő szett segítségével egy 4-5 éves gyerek is könnyedén megépítheti álmai várát. Nagyobb gyermekek számára pedig remek kiinduló pontot jelentenek a várépítő szettel készített formák, amelyet utána kedvükre alakíthatnak, a végeredménynek csak képzelőerejük szabhat határt.


A várépítő szett részei:

- Hengernyomó: az anyagot beletöltve könnyen készíthetünk vele hengerformát. Mivel a kinyomó vége nincs lezárva, más kinyomó termékekhez képest kisgyerekek is különösebb erőfeszítés nélkül kinyomhatják vele a formát

- Téglanyomó: hasonlóan könnyedén kezelhető formakészítő. Az elkészült téglatestet kisebb darabokra is vághatod.

- Kúp forma: szemet gyönyörködtető kúpot formázhatsz belőle, akár egy torony tetejére is

- Vártorony lépcsővel

- Várfal

- Kés

Termékinformációk:

Az ajándékdoboz teljes tartalmához felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére.

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) részére. A Kinetic Sand™ a Spinmaster Inc. bejegyzett védjegye.

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft. 

Származási hely: Svédország

Az oldal tetejére