Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Kinetic Sand 5 kg - örökmozgó homok óriás doboz

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 380
Várható szállítási díj: 990 Ft

Nem tudsz betelni a Kinetic Sand™ - Örökmozgó homokkal? Itt az óriásdobozos kiszerelés 5 kg homokkal!

Ha esik, ha fúj, nem kell többé szomorkodnotok! Varázsolj óriási örökmozgó homokozót a lakásba! Nem koszol, nem maszatol, sosem szárad ki, és még remek készségfejlesztő is! Ne dőlj be a csalódást keltő utánzatoknak. Válaszd a legnagyobb doboz eredeti kinetikus homokot*, és a megunhatatlan benti homokozás élményét!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

 

„Örökmozgó gyerekemet az örökmozgó homok 6!!!! órára leültette egy helybe:). Imádjuk, szuper játék!!!!”

„Mi egy dobozzal vettünk, két pici eljátszik vele egy órát is.”

„Nagyon jó! Karácsonyra kapta a gyerkőc, de senki nem tudta otthagyni :).”

„Imádják a gyerekek, 3-13 évesig, de még én is szeretek kotorni benne.”

(vásárlói visszajelzések)

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (szó szerinti fordításban kinetikus homok vagy mozgó homok) semmihez sem hasonlítható, amivel eddig találkozhattál.

A Kinetic Sand™, az örökmozgó homok, 98% tiszta homok és 2% speciális szilárd kötőanyag keveréke. Ennek köszönhetően a Kinetic Sand™ olyan, mintha nedves lenne, mégsem az. Simogatón átfolyik az ujjaid között, de összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz. Építhetsz belőle, órákon át túrhatod, mégsem koszolod össze magad. Ráadásul sosem szárad ki!

Gluténtől, allergénektől és mikrobiológiai szennyeződésektől egyaránt mentes.

A Kinetic Sand™-del nem csak a kisgyerekek játszanak szívesen. Nagyobb gyerekeknek és felnőttnek is éppolyan varázslatos és magával ragadó élmény. Tapintása selymes, bársonyos, mely megnyugtat és kikapcsol. Akár az asztalon is játszhatsz vele. Ha pedig szétszóródna, az egymáshoz "mágnesként" tapadó homokszemek révén könnyedén összegyűjtheted.

A legeredetibb készségfejlesztő játék

"A homokkal való bánás egy új fejezete, 
az ujjak közül finoman kipergő por helyett egy simulós, formálható, 
de mintegy önálló akarattal bíró, a mozgásainkat továbbgondoló matéria."

Dr. Szvatkó Anna gyermekpszichológus

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok remek játék, megunhatatlan szórakozás mindenkinek. Emellett azonban kiváló készségfejlesztő is. Olvasd el mit mond róla Dr. Szvatkó Anna gyermekpszichológus, miért olyan megragadó MINDEN gyermek számára a "mozgó homok"!

Az örökmozgó homok bloggereinket is megihlette, olvasd el a CURIOCITY Blog-on, mit gondolnak ők a Kinetic Sand™-ről.

Hogyan lehet játszani a Kinetic Sand™-del?

A Kinetic Sand™ egyesíti a homokozás utánozhatatlan élményét a gyurmázással. Gyermeked játszhat b

enne markolóval, autóval, formázhat belőle süteményt, állatokat, vagy csak egyszerűen turkálhat benne és élvezi, amint a homokszemek egyik kézből a másikba vándorolnak.

A Kinetic Sand™-del nem kell feltöltened egy homokozót. Mivel egy asztalon is nyugodtan lehet játszani vele, egy gyermek már fél kiló örökmozgó homokkal is remekül el tud játszani. A fenti videón is kb. ugyanennyi mennyiség látható.

A dobozban található 5 kg mennyiség nagyobb építmények elkészítéséhez, többgyerekes családi játékhoz, sőt még egy óvodai csoportnak is elegendő mennyiség.

NÉZD MEG HÍROLDALUNKON, MILYEN JÁTÉKOKAT TALÁLTUNK KI!

Ki játszhat a Kinetic Sand™-del?

A Kinetic Sand™-del 3 éves kortól bárki játszhat. Kiválóan fejleszti a finommotoros mozgást, a szenzoros funkciókat és a kreativitást, miközben megmarad a szabad és gondtalan játék élménye

 

Ha csak egy kis kikapcsolódásra vágysz, vedd kezedbe te is a Kinetic Sand™-et és engedd, hogy kényeztessen. Akár a munkahelyedre is beviheted, meglátod, milyen könnyen túlteszed magad vele a stresszes pillanatokon!

Hasznos tanácsok a Kinetic Sand™-del kapcsolatban

A Kinetic Sand™ - Örökmozgó homok (más néven kinetikus vagy mozgó homok) speciális kötőanyagának és az egyedülálló technológiának köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett sosem szárad ki! Ellenben érzékeny a vízre, a levegő magas páratartalmát is képes megkötni. Ezért elsősorban zárt helyre ajánljuk, ahol a levegő páratartalma nem haladja meg a 60%-ot. Ha mégis túl párás levegőben használnád, akkor sem kell megijedned. Szárítsd ki (tedd száraz, hűvös helyre) és visszanyeri eredeti, lenyűgöző állagát.

Ügyelj rá, hogy ne használják a Kinetic Sand™-et zsíros, ragacsos, vagy bármilyen más módon szennyezett kézzel, illetve, hogy ne kerüljön bele bármilyen zsíros, ragacsos szennyeződés (pl. kakaó, gyümölcslé).

Mivel a Kinetic Sand™ kifejezetten lakásban történő játékhoz készül, ne tedd ki sugárzó hő hatásának, ne hagyd a napon és ne tedd udvari homokozóba. Szabadban történő játék esetén ügyelj rá, hogy közvetlen napsugárzástól védett helyen legyen, kerüld, hogy sárral, porral ill. egyéb kültéri szennyeződéssel keveredjen.

Termékinformációk:

A Kinetic Sand™-hez felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére.

Gyártó: Delta of Sweden A.B. A Kinetic Sand™ a Spinmaster Inc. bejegyzett védjegye.

Származási hely: Svédország

Az oldal tetejére