Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

5.590 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 35.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

KocKanári családi társasjáték

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 112
Várható szállítási díj: 990 Ft

Segíts a madaraknak megtalálni a saját rajukat!

Biztosan láttál már villanydróton üldögélő csivitelő, zsibongó madarakat. Némelyek elröppenek, mások a helyükre kerülnek folyamatosan helyüket változtatva. Azonban, ha valami megzavarja őket, az összes felröppen, keverednek és nem mindig találják helyüket. A Te szereped, hogy segíts nekik.

Egyszerű játékszabály, pörgős játék, könnyed játék. Remek családi társasjáték.
A családi verzióban a kártyák színesek, a feladványokat pedig gyerekek tesztelték, így a szórakozás garantált mindenki számára.

7-8 éves kortól ajánljuk. Játékidő 10-30 perc. Játékosok száma: 2+ fő 

5.590 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A KocKanáriban minden játkosnak 8 madár kártya van a kezében kezdéskor. Néhány madár pedig az asztalon ül, 4 különböző "kerítésen" (sorban) .
Ha sorra kerülsz két lépésed van:
- Az első lépés (kötelező): a kezedből kijátszhatod az ugyanolyan madarakat szigorúan csak az egyik kerítésre. Ezek a madarak egyből csoportosulnak a társaikkal a kerítésen, így akik közöttük ültek (a más fajta madarak) egyből a kezedbe röppennek. (Szóval két ugyan olyan madarat letéve a kerítés két szélére, egyből összeszedheted a közöttük bambuló madarakat, bővítve a saját kollekciódat.)
- A másik lépés (opcionáls, választható), a madarak rajokba rendezése. A kártyák jobb felső sarkában látható a jelölés, hogy egy kicsi vagy nagy madárrajhoz hány ugyan olyan típusú madárra van szükséged. Ha megvan az adott számú madarad, akkor azokat tedd félre, a többit pedig dobd el! Amint bármelyik játékosnak egy madárraj kijátszása után elfogy a kezéből minden lapja, az adott forduló véget ért. Mindenki más, akinek maradt kártya a kezében, azokat eldobja, majd akinek elfogyott a kezéből minden kártyája, lesz az új osztó, és egy új forduló veszi kezdetét.

A játék célja: ha valamelyik játékos összegyűjti 7 faj 1-1 madarát maga előtt a játékban található 8 fajból, vagy valakinek sikerül 2 különböző fajból legalább 3-3 darabos szettet megszereznie, nyer (és ezzel zárul a játék).

A termék mindenben megfelel az Európai Únió biztonsági előírásainak. Gyártó: Blackrock Games

Az oldal tetejére