Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

10.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Logikai fejlesztő játék - Stackers Prime 3D dominó

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. június 19.
Szerezhető CC pontok: 220
Várható szállítási díj: 990 Ft

Ismerd meg a népszerű Stackers 3D dominó legújabb változatát!

A Stackers Prime térlátást fejlesztő és logikai játék dominói egyszerűbbek, mint a játék eredeti verzója, annak érdekébben, hogy a fiatalabbak is kedvüket leljék benne.
A játék lényege: találd meg a megfelelő helyét lapjaidnak, építsd minél magasabbra a tornyot, de vigyázz, nehogy leboruljon!
A játék szabálya egyszerű: egymás mellé nem kerülhet ugyanolyan szín, egymás fölött viszont csak azonos színű körök lehetnek. Aki elsőként szabadul meg lapjaitól, nyer. Aki leborítja a tornyot veszít. A játék kiválóan fejleszti a térlátást és csiszolja a logikát, nem utolsósorban pedig remek szórakozás. 

Stackers 3D dominó sorozat Hans Beeftink, a Vortex szerzőjének játéka.

5-6 éves kortól ajánljuk, de nagyobbaknak is izgalmas kihívásokat tartogat, így családi társasjátékként is megállja a helyét.

Görgess lejjebb és nézd meg a játékról készült videót!

10.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A játékot 2-4 fő játszhatja, de ha éppen egyedül vagy, gyakorolhatod, milyen magasra tudod építeni a tornyot. 

A játékban egy hatszög alakú táblára (rajta szimmetrikusan elhelyezett 19 kör alakú mezővel) kell elhelyezni dominókat, melyekből összesen 60 található a dobozban. Mindegyik dominón 3 darab különböző színű kör található.

Hogyan kell játszani a Stackers 3D dominót?

A játék elején keverjétek össze a dominókat az asztalon, majd osszátok szét a játékosok között egyenlő arányban (ha ketten játszanak, mindkét játékos 30-30, ha hárman mindhárman 20-20, míg ha négyen, mindenki 15-15 dominót kap). A dominókat minden játékos maga elé helyezi két toronyban úgy, hogy csak a legfelső két domino mintázata látszik, a többi takarásban marad. A játék során mindkét toronyból csak a legfelső dominókat lehet felhasználni, ha pedig valamelyik torony elfogy, már csak a megmaradt torony legfelső dominóját veheted el. A játék célja, hogy elsőként szabadulj meg az összes dominódtól.

A játék során a játékosok egymás után következnek az óramutató járásával megegyező irányban.

Az első játékos egy dominót rakhat. A második játékos az első szintre rak egy dominót, majd, ha tud, a következő szintre is tehet egyet. A soron lévő játékos minden körben az alábbi szabályok figyelembe vételével rakhatja le dominóit.

Szabályok adott körben adott játékosra (klasszikus változat):

Egyazon szintre egy körben csak egy lapot rakhat le. A soron következő lapot csak magasabb szintre helyezheti (pl. nem lehet az első szint után a harmadikra, majd a másodikra lapot tenni). Egymás fölé csak azonos színű háromszög kerülhet. Két egymás melletti kör nem lehet azonos színű (nem csak adott szinten belül, hanem a játék során végig - ennek majd akkor lesz jelentősége, ha a lapok már átlóghatnak egymás felett). Ha alsóbb szintekre, a már lerakott lapok megbontása nélkül le tud rakni lapot (ehhez két szint között legalább két lapnyi távolság szükséges), beteheti azt. Ha egy játékos bármely szinten leborítja a tornyot (vagy a lerakott lapja leesik), kiesik a játékból.

Gyártó: Tactrics B.V. (Hollandia) Importálja és Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére